Давай ще раз, що це таке і навіщо. Міні-запуски-технологія продажів твоїх тренінгів і курсів через групу Вконтакте з мінімальними зусиллями. Розроблена лисим бро Олександром Чіпіжко.
що ти отримаєш? і що я пропоную?
1) мінімальний бюджет, мій крайній міні-запуск заробив 284 340р чистими, при вкладеннях в 17 294р на рекламу
2) мінімальні зусилля. Всього 5-7 днів контенту і 3 дні продажів.
За 10 днів ти робиш запуск, включаючи прогрів і продажу.
Можна вкластися і в тиждень. І ніяких вебінарів і трансляцій.
3)О так, ніяких вебінарів. Я зробив все, для того щоб технологія міні-запусків працювала без онлайн-трансляцій і вебінарів. Ми продаємо через текст.
4) чітка і продумана схема. Нам не треба ускладнювати і робити купу зусиль для прогріву, потім давати рекламу на холодну аудиторію, потім думати, як змусити купити тих, хто не подивився вебінар...
Все дуже просто і працює як автомат Калашникова.
---
5) ніяких нервів і думок "я нікчемний і помру в злиднях", маленькі бюджети і короткий цикл запуску не вганяє тебе в депресію. Ти чітко бачиш результат від своїх зусиль.
6) ми продаємо маленькі продукти, у записі, що вирішують конкретну проблему клієнта.У записі! Це ключове.
Після продажів нам не треба нічого вести, ми видаємо готовий продукт.
Як хліб в магазині.
Тобто не буде такого, що ти ушатанный в мотлох після запуску, на кофеїні і енергетиках отмокаешь у ванній, весь в сльозах, і тобі треба ще вести тренінг. Заробив грошенят? будь добрий відпрацьовуй.
У міні-запусках все просто. Зробили продукт- > продали - > кайфуємо.
7) роблячи великі запуски ми обмежені 5-6 запусками на рік, 1 запуском в 2-3 місяці.
Ми постійно перегріваємо і випалюємо нашу аудиторію.
Міні-запуски ти можеш робити 3-4 рази на місяць, не випалюючи своїх передплатників. Це дуже круто.
---
8) Сноуболінг і масштабування.
Завдяки дуже крутій методиці ми ростемо як сніжний ком.
Продаючи з кожним запуском на все великі і великі цифри.
---
Просто уяви.
Ти придумав якусь круту ідею. Але, вона занадто маленька для великого тренінгу. І... вона пішла в комору, там запилилася і зіпсувалася. А ідея вона як свіжий хліб, повинна продаватися гарячої.
Але, за допомогою технології міні-запусків, ти швидко запаковуєш її в продукт і робиш запуск.
Запуск пройшов... і ... нікому нічого не треба потім розповідати, вести місячний тренінг і видавати тонну матеріалу.
А ще наступного тижня ми можемо зробити новий запуск.
І ще... і ще...
Без нервових зривів.
Ізі-Ізі.
2) мінімальні зусилля. Всього 5-7 днів контенту і 3 дні продажів.
За 10 днів ти робиш запуск, включаючи прогрів і продажу.
Можна вкластися і в тиждень. І ніяких вебінарів і трансляцій.
3)О так, ніяких вебінарів. Я зробив все, для того щоб технологія міні-запусків працювала без онлайн-трансляцій і вебінарів. Ми продаємо через текст.
4) чітка і продумана схема. Нам не треба ускладнювати і робити купу зусиль для прогріву, потім давати рекламу на холодну аудиторію, потім думати, як змусити купити тих, хто не подивився вебінар...
Все дуже просто і працює як автомат Калашникова.
---
5) ніяких нервів і думок "я нікчемний і помру в злиднях", маленькі бюджети і короткий цикл запуску не вганяє тебе в депресію. Ти чітко бачиш результат від своїх зусиль.
6) ми продаємо маленькі продукти, у записі, що вирішують конкретну проблему клієнта.У записі! Це ключове.
Після продажів нам не треба нічого вести, ми видаємо готовий продукт.
Як хліб в магазині.
Тобто не буде такого, що ти ушатанный в мотлох після запуску, на кофеїні і енергетиках отмокаешь у ванній, весь в сльозах, і тобі треба ще вести тренінг. Заробив грошенят? будь добрий відпрацьовуй.
У міні-запусках все просто. Зробили продукт- > продали - > кайфуємо.
7) роблячи великі запуски ми обмежені 5-6 запусками на рік, 1 запуском в 2-3 місяці.
Ми постійно перегріваємо і випалюємо нашу аудиторію.
Міні-запуски ти можеш робити 3-4 рази на місяць, не випалюючи своїх передплатників. Це дуже круто.
---
8) Сноуболінг і масштабування.
- Жовтень - 32 934 чистий заробіток, 5 980р трата на рекламу
- Жовтень-52 829 чистими, 8 572 рубля реклама
- Листопад - 169 000р чистими, 13 370р реклама
- Грудень - 113 442р чистими, 7 250р реклама (свята )
- Січень-284 340р !!! чистими, 17 294р реклама
Завдяки дуже крутій методиці ми ростемо як сніжний ком.
Продаючи з кожним запуском на все великі і великі цифри.
---
Просто уяви.
Ти придумав якусь круту ідею. Але, вона занадто маленька для великого тренінгу. І... вона пішла в комору, там запилилася і зіпсувалася. А ідея вона як свіжий хліб, повинна продаватися гарячої.
Але, за допомогою технології міні-запусків, ти швидко запаковуєш її в продукт і робиш запуск.
Запуск пройшов... і ... нікому нічого не треба потім розповідати, вести місячний тренінг і видавати тонну матеріалу.
А ще наступного тижня ми можемо зробити новий запуск.
І ще... і ще...
Без нервових зривів.
Ізі-Ізі.
- Я продаю дуже крутий відео урок на 1 годину 37 хвилин. Суцільний контент.
- бонусне відео триває 50 хвилин і розкриває додаткові можливості по монетизації, нові фішки по міні-запускам, а так само, відповіді на питання Для тих, хто вже дивився тренінг. Моя закрита фокус-група пройшла тренінг, залишила відгук і задала кілька питань. На них я відповів. Тобто бонус закриває часті питання після перегляду уроку"міні-запуски"
https://privatelink.de/?https://vk.com/boldbro?w=wall-152668434_25801