МІНІСТЕРСТВО ІЛЮСТРАЦІЇ: професія цифрового художника з нуля до майстра з чергою замовлень за 2 місяці
ПРОГРАМА твого навчання
7 модулів від 0 до заробітку
Модуль №1. Введення в ілюстрацію та інструменти Procreate
Модуль №2. Фундамент
Модуль №3. Створення креативних сюжетів
Модуль №4. Портрет
Модуль №5. Психологія художника
Модуль №6. Бізнес і маркетинг, монетизація творчості
Модуль №7. Диплом
1. Самостійна робота для закріплення знань
Результат: ви зможете показати, як ви засвоїли знання, намалювати роботу і отримати оцінку. Це останнє практичне завдання курсу, яке готує вас до реальних замовлень і самостійного малювання. Практика: дипломний портрет в портфоліо
Привіт, я Maria Sw
Професійна художниця та викладачка digital ілюстрації, арт-менторка. Я навчаю цьому від 0 новачків до профі.
Я — художниця з 12-річним досвідом у створенні digital портретів на замовленння. Тому я точно знаю, як і де шукати замовників. І радо з тобою поділюсь цим на тест-драйві!
Більше про мій досвід:- 12 років роботи на замовлення, початково малювала на папері в складній техніці пуантілізм- Створювала ілюстрації для кліпів, брендів, бізнесів та експертів. Серед моїх клієнтів: співак Chekson, бренд Maribella, Люда з Голівуда (1,4 млн підписників) та багато інших.- Перехід на планшет у 2017 році дозволив значно розширити можливості моєї творчості.- З 2020 року я навчаю digital малюванню онлайн – навчила понад 1700 успішних художників, які змінили професію, освоїли мою техніку та трансформували мислення.
Моя освіта:Вищий навчальний заклад: ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, дизайн середовища, кваліфікація: вчитель образотворчого мистецтва.
Ціна: Від 10 130 грн
Уроків: 31
Мова: Українська
ПРОГРАМА твого навчання
7 модулів від 0 до заробітку
Модуль №1. Введення в ілюстрацію та інструменти Procreate
- Встановлення Procreate, огляд інтерфейсу. Які ще бувають додатки для малювання?
- Налаштування, головні інструменти Procreate
- Огляд пензлів. Як з ними працювати та підібрати, якщо ви малюєте не в Procreate
- Лінія і штрихування, форма5. Основи композиції і перспективи
Модуль №2. Фундамент
- Основи анатомії обличчя і пропорцій. Вікові і статеві відмінності портрету. Різні ракурси
- Світло і тінь для створення об'єму
- Колірна теорія. Як малювати шкіру4. Частини обличчя, вуха та руки. Практика
Модуль №3. Створення креативних сюжетів
- Референс. Що це таке? Як обрати? І де їх шукати?
- Як прокачати креативність?
- Від теорії до практики. Вчимося створювати креативні сюжети
Модуль №4. Портрет
- Портрет жінки. Початок, побудова, правила ескізу
- Другий етап: шкіра, створення обʼєму, обличчя
- Екватор портрету: волосся, одяг
- Завершення: фон, деталі. Експорт
Модуль №5. Психологія художника
- Мотивація і постановка цілей. Де черпати енергію
- Подолання синдрому самозванця
Модуль №6. Бізнес і маркетинг, монетизація творчості
- Особистий бренд художника, визначаємо свою унікальність
- Створення і упаковка продаючого портфоліо в Інстаграм
- Ціноутворення
- Основи просування. Контент художника.
- Пошук клієнтів. Де їх шукати і як з ними працювати?
- Друк ілюстрації: що потрібно знати
Модуль №7. Диплом
1. Самостійна робота для закріплення знань
Результат: ви зможете показати, як ви засвоїли знання, намалювати роботу і отримати оцінку. Це останнє практичне завдання курсу, яке готує вас до реальних замовлень і самостійного малювання. Практика: дипломний портрет в портфоліо
Привіт, я Maria Sw
Професійна художниця та викладачка digital ілюстрації, арт-менторка. Я навчаю цьому від 0 новачків до профі.
Я — художниця з 12-річним досвідом у створенні digital портретів на замовленння. Тому я точно знаю, як і де шукати замовників. І радо з тобою поділюсь цим на тест-драйві!
Більше про мій досвід:- 12 років роботи на замовлення, початково малювала на папері в складній техніці пуантілізм- Створювала ілюстрації для кліпів, брендів, бізнесів та експертів. Серед моїх клієнтів: співак Chekson, бренд Maribella, Люда з Голівуда (1,4 млн підписників) та багато інших.- Перехід на планшет у 2017 році дозволив значно розширити можливості моєї творчості.- З 2020 року я навчаю digital малюванню онлайн – навчила понад 1700 успішних художників, які змінили професію, освоїли мою техніку та трансформували мислення.
Моя освіта:Вищий навчальний заклад: ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, дизайн середовища, кваліфікація: вчитель образотворчого мистецтва.
Ціна: Від 10 130 грн
Уроків: 31
Мова: Українська
https://mariasw.kwiga.com/courses/ministerstvo-iliustratsii https://mariasw.art/ministry-of-illustration
Останнє редагування: