опануй тікток арбітраж за 30 днів та почни заробляти від 2000$ на органічному трафіку
у цій програмі ти:
#01 опануєш систему, яка масштабується без технічних заморочок, зйомок чи показу себе
#02 навчишся створювати сітку акаунтів, яка набирає десятки тисяч переглядів за тиждень
#03 отримаєш інструменти, яка перетворюють органічний трафік у реальні гроші
Курс присвячений УБТ (умовний безкоштовний трафік) у TikTok, переливу трафіку, фармінгу акаунтів, алгоритмам, уникненню банів, креативу, продажам офферів та масштабуванню (з фокусом на гемблу, крипту, інфобіз, шоубіз тощо).
Програма структурована за модулями, з урахуванням вступу, челенджів/завдань та домашок як окремих елементів.
авторка програми
Ангеліна Міко
/ маркетолог
/ підприємець
/ власниця арбітражної команди
(1) Я понад 6 років в діджиталі та 4 роки професійно працюю з органічним трафіком через TikTok. За цей час мені вдалося реалізували більше 50 проєктів по УБТ і я створила команду, яка стабільно генерує трафік без бюджету.
(2) Моя задача — не показати, як «набрати перегляди», а навчити тебе використовувати TikTok як джерело доходу. Це не удача. Це технологія. Обіцянки в стилі «2000$ за тиждень без зусиль» — не про нас.
(3) Якщо ти готовий(-а) не просто «заливати відео» за трендами, а будувати системну сітку акаунтів, масштабувати трафік і мислити як власник системи
Програма курсу
Модуль 0: Переднавчання
нема
Ціна: 400 $
Уроків: 29
Мова курсу: Українська
у цій програмі ти:
#01 опануєш систему, яка масштабується без технічних заморочок, зйомок чи показу себе
#02 навчишся створювати сітку акаунтів, яка набирає десятки тисяч переглядів за тиждень
#03 отримаєш інструменти, яка перетворюють органічний трафік у реальні гроші
Курс присвячений УБТ (умовний безкоштовний трафік) у TikTok, переливу трафіку, фармінгу акаунтів, алгоритмам, уникненню банів, креативу, продажам офферів та масштабуванню (з фокусом на гемблу, крипту, інфобіз, шоубіз тощо).
Програма структурована за модулями, з урахуванням вступу, челенджів/завдань та домашок як окремих елементів.
авторка програми
Ангеліна Міко
/ маркетолог
/ підприємець
/ власниця арбітражної команди
(1) Я понад 6 років в діджиталі та 4 роки професійно працюю з органічним трафіком через TikTok. За цей час мені вдалося реалізували більше 50 проєктів по УБТ і я створила команду, яка стабільно генерує трафік без бюджету.
(2) Моя задача — не показати, як «набрати перегляди», а навчити тебе використовувати TikTok як джерело доходу. Це не удача. Це технологія. Обіцянки в стилі «2000$ за тиждень без зусиль» — не про нас.
(3) Якщо ти готовий(-а) не просто «заливати відео» за трендами, а будувати системну сітку акаунтів, масштабувати трафік і мислити як власник системи
Програма курсу
Модуль 0: Переднавчання
- Вступ, види трафіку в ТікТок
- Як правильно створити акаунт в ТікТок
- На що звертати увагу при покупці акаунту
- Фармінг акаунту і з чим його їдять
- Як та куди додавати посилання
- Алгоритм TikTok: принципи роботи
- Аналітика
- Контент, який працює: де брати ідеї
- Як не зловити бан?
- Топ додатків до монтажу
- Поведінкова психологія в УБТ
- Різні способи максимально унікалізувати відео
- Де шукати офери та як знайти адмінів Телеграм каналів
- Продаж каналу та реклами
- Реальний приклад, який може повторити кожен
- Додаткові матеріали
- Крипта
- Особистий бренд та інфобіз
- Новини
- Шоубізнес
- Домашнє завдання
- Урок 1
- Урок 2
- Урок 3
- Урок 4
- Домашнє завдання
- Урок 1
- Домашнє завдання
- Урок 1
нема
Ціна: 400 $
Уроків: 29
Мова курсу: Українська
https://ministerstvo-ubt.kwiga.com/courses/ministerstvo-ubt-5 https://www.ubt-ministry.com/
Останнє редагування модератором: