Що нового?

Придбаний [Міністерство успіху] Діти. Вересень 2020 (Інна Литвиненко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 2 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 61.2 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Министерство Успеха] Дети сентябрь 2020 (Инна Литвиненко)

Малятко моя. Я знаю, ти тут не випадково. Скажу відразу, після того, що я дам на цьому вебінарі, твої відносини з дитиною розділяться на "до" і "після". Ти мене знаєш, мама Інна завжди чесна з тобою! Ти вже на вірному шляху!
  • так, у кого-то є дітки від нарцев/токсів/абьюзеров. У кого-то від психопатів-ми все вирулимо і виростимо здорових діточок! Обіцявши.
  • так, у кого-то дітки підростають і вже ввібрали абьюзівное мислення і поведінку — не опускаємо руки, крихта, — я розповім як це виправити!
  • так, у кого-то діти вже в пубертаті і вже почалася ця маніпулятивна треш-програма, а ти безсила і боїшся зробити ще гірше, тобі самій від цього погано і тривожно, не засмучуйся більше - я навчу як правильно себе вести з дітьми і що потрібно робити щоб поправити ситуацію!
Малятко моя, повторю, ти тут не випадково. І всі діти в тій чи іншій мірі вбирають і копіюють поведінку абьюзера, слідом порушуються всі твої межі, і порушуються власною дитиною. Тим створенням, якого ти любиш більше життя. Я знаю це почуття, цей коктейль з гіркоти, образи і безумовної любові. І цей страх знаю-коли ти боїшся що дитина твій виросте таким же як його батько. І почуття провини знаю, Малятко — - яким нагороджують себе матусі за те що нічого не зробили раніше.

А тепер я скажу ось що: ти, моя крихта, ні в чому не винна! Знаєш чому? Тому що ти не могла по-іншому! І те що ти не могла по-іншому — і в цьому ти теж не ві-но-ва-та!
Ти ж хотіла як краще, правда? Прааавда, я знаю. Ти ж хотіла, щоб сім'я була повноцінною, вірно? Вееерно. І повір, я впевнена, що ти робила максимум зусиль з усіх можливих, щоб зберегти сім'ю.
Я знаю, подивися яка ти сильна! Та ти ж все зможеш! Я дам тобі всі знання!

Сухий. Чіткий. Покрокові. Без % уебори і води. Я тобі гарантую - Все Буде Добре. Ти все поправиш і зробиш так, як потрібно тобі!

що розберемо на вебінарі:
  • Як виростити здорову дитину, якщо батько абьюзер/нарц/токс
  • техніки перевиховання абьюзивних дітей
  • як вибудувати свої межі і донести їх правильно до дитини
  • Як зробити так, щоб він дотримувався твої межі
  • дитина від нарца в пубертаті — як правильно себе вести з ним
  • що змінити в собі, щоб змінилося ставлення дитини
  • Абьюзер маніпулює дітьми - що робити.
https://inessalitvi.ru/futureweb/kids

Останнє редагування модератором:
Угорі