[Міністерство Успіху] Фокус-веб по вебінару Ступені (Інеса Литвиненко)
Зараз поясню.
Іноді, навіть після максимально докладного і сильного вебінару у людей залишаються питання, складності і затики.
Вони намагаються використовувати вебінар і жити по ньому. Але стикаються зі складнощами. І у них щось не виходить.
Що таке фокус-веб?
Тому я створила формат ФОКУС-ВЕБ.
Це багатогодинний вебінар за максимально доступною Всім ціною, який закриє всі питання і складності, підтягне всі хвостики для кожної з вас. ПОКИ НЕ ВИРІШИМО ВСІ ВАШІ ПИТАННЯ-ВЕБ НЕ ЗАКІНЧИМО!
ФОКУС-ВЕБИ проводитимуться за найгострішими вебінарами.
Моя мета, щоб у вас виходило ВСЕ
На ньому ми закриємо буквально всі ваші складнощі і питання.
Підготуйтеся до нього. Згадайте незрозумілі ситуації, ваші помилки, ваші відкати по темі, труднощі в діалогах, сумніви в ідентифікації і приходьте.
Зараз поясню.
Іноді, навіть після максимально докладного і сильного вебінару у людей залишаються питання, складності і затики.
Вони намагаються використовувати вебінар і жити по ньому. Але стикаються зі складнощами. І у них щось не виходить.
Що таке фокус-веб?
Тому я створила формат ФОКУС-ВЕБ.
Це багатогодинний вебінар за максимально доступною Всім ціною, який закриє всі питання і складності, підтягне всі хвостики для кожної з вас. ПОКИ НЕ ВИРІШИМО ВСІ ВАШІ ПИТАННЯ-ВЕБ НЕ ЗАКІНЧИМО!
ФОКУС-ВЕБИ проводитимуться за найгострішими вебінарами.
Моя мета, щоб у вас виходило ВСЕ
На ньому ми закриємо буквально всі ваші складнощі і питання.
Підготуйтеся до нього. Згадайте незрозумілі ситуації, ваші помилки, ваші відкати по темі, труднощі в діалогах, сумніви в ідентифікації і приходьте.
[B]https://www.inessalitvi.ru/buyweb/focus/steps[/B]