Що нового?

Придбаний Міністерство успіху. Як уникнути токсичних стосунків (Інна Литвиненко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
дисфункціональні відносини дуже руйнівні, і, якщо не визнати і не зцілити співзалежність, ти можеш переходити з одних токсичних відносин в інші, тому що на них тебе штовхають несвідомі мотиви.

Втеча від абьюзера супроводжується дуже довгою епохою поганого емоційного і фізичного самопочуття. Це абсолютна норма, тому що за час абьюза було втрачено своє "я".

Ти тримаєш в руках своє нове прекрасне майбутнє. Ця книга допоможе розставити все по своїх місцях. Ти зрозумієш, що проблема не в тобі, а в тій людині, яка поруч і "вбиває" твоє життя. Тебе не вчили вибирати партнера і перевіряти його чоловічі якості і характер. Не говорили про те, що ти не повинна "доводити" любов або випрошувати її. Довготерпінням і безкорисливою любов'ю ти сама день у день потураєш своєму мучителю. Пора вибрати інший шлях і згадати про те, що справедливість можлива лише в руках того, хто має силу і любов до себе. Прийшов час зрозуміти – твоє життя (а тим більше особиста) залежить від тебе самої. Ти можеш і повинна захищати себе сама.
Ця дивовижна, на перший погляд шкодна мила дівчинка насправді великий професіонал в області допомоги постраждалим від дитячих патернів, абьюзивних відносин, маніпуляцій та іншого мотлоху, що псує нам не просто нервову систему — життя! Через Інну пройшла я, потім багато моїх друзів: і чоловіки, і жінки. Як вона це робить? Відповідь проста: Інна володіє не магією, а глибокими знаннями. Це важливо в наш час, де практично будь-хто, закінчивши курси "крою та шиття", може оголосити себе фахівцем і принести непоправної шкоди, загнавши проблему ще далі від зцілення. Дуже багатьом допомогли її лекції в Ютубі. Я їх теж слухала вранці і ввечері, поки не зрозуміла, що баста, всім темним вузликам в моїй голівці-поки! Тепер у неї виходить перша книга, чому я невимовно рада! Читайте і працюйте над собою! Інна Литвиненко вам на допомогу! З повагою, що знаходиться в нормі Мілявська!
https://privatelink.de/?https://inessalitvi.ru/book

Угорі