Якщо ви плануєте піти від абьюзера, але змушені залишатися з ним ще якийсь час під одним дахом, щоб підготувати для себе "фінансову подушку", морально налаштуватися, і виграти час для подальших рішучих дій, то цей вебінар саме для ВАС!
на вебінарі я роз'ясню:
Чи небезпечний ваш чоловік
На що він здатний в гніві
Як поводитися з ним, коли він в гніві
Як зробити так щоб в гнів він впадав якомога рідше
як не провокувати гострі і небезпечні ситуації для вашого фізичного здоров'я
Так само я розповім, що робити якщо:
Ваш чоловік психопат
Ваш чоловік нарцис
Ваш чоловік алкоголік або наркоман
Ваш чоловік соціопат
І ви змушені з ним жити для певних цілей якийсь час
вебінар призначений виключно і СТРОГО для жінок, яким потрібно виграти якийсь час, щоб зібрати "золотий парашут", підготувати технічні, юридичні питання, а не для того, щоб проживати з абьюзером вічно, тому що ви повинні зрозуміти що жити з ним вічно неможливо, це вірна СМЕРТЬ!
Я навчу вас всім технікам маніпуляцій абьюзером, щоб контролювати його поведінку якийсь час.
Я навчу як міняти ці техніки, якщо абьюзер зрозумів, що їм маніпулюють.
Я навчу як ПРАВИЛЬНО йти.
Я навчу як правильно поводитися після відходу.
Я навчу як правильно поводитися з дітьми під час проживання з абьюзером і після відходу.
Я навчу як поводитися з ним після розставання щодо дітей.
Я навчу куди і як звертатися якщо він агресивний.
Я навчу як зберегти свій емоційний стан.
Я навчу вас базовій техніці "сірий камінь".
Я навчу в цілому вижити і не зійти з розуму, не пошкодити своє здоров'я і здоров'я дітей в якийсь короткий період поки ви перебуваєте з хворою божевільною людиною!
Для вас, мої рідні, цей вебінар-порятунок. Вебінар точна інструкція, як виживати в безумстві поруч з абьюзивним партнером. Про те, як не викликати гострої неконтрольованої і небезпечної реакції, як захистити себе. Діти. Близький. Як уникнути драми і вийти з пекла!
https://inessalitvi.ru/futureweb/survive
Останнє редагування модератором: