Що нового?

Придбаний Міома матки (Олена Миргородська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Міома матки-це хронічний стан матки, що виявляється утворенням в ній одиничних або множинних вузлів різної локалізації, обмежене в часі репродуктивним періодом. Раніше міома вважалася пухлиною, але останні дослідження говорять про те, що міома не в повній мірі відповідає критеріям пухлини, тому міому стали називати пухлиноподібним утворенням.
Міоми складаються з клітин гладкої мускулатури і сполучної тканини матки. У більшості випадків їх зростання стимулюється естрогеном, часто внаслідок порушення його метаболізму і своєчасного виведення з організму через порушення роботи печінки, а також через недостатню продукції прогестерону в другій фазі циклу.
Міоми, як правило, з'являються у жінок в репродуктивний період, можуть рости протягом вагітності і атрофуватися після менопаузи.

до основних причин виникнення відносять:
  • гормональні збої;
  • спадкову схильність;
  • відсутність вагітності та пологів;
  • запальні процеси в матці і яєчниках;
  • порушення обміну речовин;
  • аборти, викидні.
чим небезпечна наявність міоми?
  • виникненням залізодефіцитної анемії.
  • складнощі із зачаттям і виношуванням.
  • порушення відтоку сечі та пошкодження нирок.
Примітним фактом є також і те, що програма, що лежить в основі формування міоми, може бути закладена під час внутрішньоутробного розвитку майбутньої жінки. Таким чином, ми бачимо прямий зв'язок з нашим жіночим родом і існуючими в ньому програмами, "що включають" міоми.
Я хочу запропонувати вам своє бачення коригування цього стану жіночого здоров'я, а також варіанти допомоги організму на 4-х рівнях:
  • Земля
  • Вода
  • повітря
  • вогонь
якщо ви в перший раз на моєму сайті, то коротко поясню що означає "природне підтримання здоров'я на рівні 4-х стихій".
Розподіл на 4 стихії зроблено спеціально з метою спрощення донесення масштабних знань, накопичених людством в самих різних сферах, в ясній і простій, зрозумілій будь-якій людині формі.
На кожному рівні присутнє таке поняття, як"інструменти". Під "інструментами" розуміються знання, технології, форми впливу, методики, препарати, які з найбільшою ефективністю впливають на відповідний рівень.
Якщо ми розглядаємо питання \ вирішуємо проблему,то робимо це завжди на 4-х рівнях!

https://privatelink.de/?https://emir5.ru/kursy/mioma-matki/

Угорі