Що нового?

Придбаний Міопрактика 2.0 (Олена Машицька)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 100.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Міопрактика це створена мною СИСТЕМА відновлення м'язів, м'язової тканини. У Міопрактики немає ні вправ ні розтяжки, є тільки самостійне проминание м'язів.

Відновлюючи фізіологічну довжину м'язів, роблячи їх еластичними, скорочуються і кровопостачаються ви своїми руками, без чиєїсь допомоги позбудетеся від болю в шиї і спині, стягнутості, запаморочень, панічних атак, хиткості, дереалізації та інших симптомів міофасціального синдрому.

Міопрактика це метод, за допомогою якого ви лікуєте себе, але не інших людей.

Курс (15 відео по 30 хвилин) знаходиться в закритому каналі телеграм, Куди я додаю вас відразу після оплати (актуальна ціна в вічних сторіс, і відгуки там же). Реквізити в Директі. Дивитися можна в будь-який зручний час, займатися не більше 30 хвилин в день. Доступ до курсу назавжди.

На сьогодні не побоюся цього слова Міопрактика це співтовариство людей, що мали серйозну шийну симптоматику, яку не змогли вилікувати ніякі неврологи і остеопати, ніякі інструктори ЛФК, масажисти і кінезіологи. Прийшовши на Міопрактику люди з подивом спостерігають постійне поліпшення від лікування своїми власними руками. Це стійкі результати, тому що я вчу вас не замазувати симптоми, а впливати на саму причину болю і симптоматики - вкорочення м'язів!

Для роботи з деякими м'язами необхідний міофасціальний (м'язовий, масажний) пістолет, підійде будь-який, в постах у мене є відеоогляд пістолетів, під ним посилання на непогані пістолети. Їх ціна - від 1500р за хороший екземпляр, можна придбати на Wildberries і Aliexpress.

Система створена мною на основі самостійного лікування мого власного важкого міофасціального синдрому. Некупіруемая медикаментозно біль і шийна симптоматика прожита мною без залишку, я відновила себе з важкого, лежачого стану і несу відповідальність за свій метод.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/miopraktika.live/

Угорі