Що нового?

Набір учасників [МІП] емоції-як основний ресурс і перешкода до бажаних змін клієнта (Андрій Шаповалов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

В ході коучингу або консультування може з'ясуватися, що старі моделі поведінки стоять на шляху зростання вашого клієнта. Спалахи гніву, інтенсивні епізоди тривоги, втрата самовладання, труднощі при прийнятті рішень, прокрастинація, перфекціонізм, негативний внутрішній діалог і часта відмова від дій (уникнення), що сприяють зростанню і благополуччю. В основі подібних реакцій лежать, так звані, дисфункціональні системи переконань, які сформувалися під впливом минулого негативного минулого досвіду і неадаптивної його переробки. Прикладами дисфункціональних думок є: "Я роблю це неправильно", "Інші краще за мене", "Зі мною щось не так", "Це моя вина", "Я не можу з цим впоратися", "Я неадекватний", "Я не контролюю ситуацію", "Я некомпетентний", "Моє тіло жахливо" і т. д. Ці дисфункціональні переконання і емоційні реакції можна швидко і ефективно змінити за допомогою сучасних підходів, які спираються на науково доказову базу про те, як працює наш мозок.

ключові питання вебінару:
  • Що таке емоції?
  • яке значення емоцій в еволюційному контексті?
  • соціальні емоції і яке їх значення для досягнення благополуччя?
  • з яких компонентів складаються емоції і як вони працюють?
  • Які є види емоцій?
  • чи можливо контролювати емоції?
  • Як емоції впливають на здатність вчитися і формувати нові способи мислення і поведінку?
  • коли емоції доречні, а коли недоречні?
  • Імпліцитна пам'ять, множинні і аверсивні емоції. Що це, як це впливає на процес консультування і що з цим робити?
  • Що таке "система адаптивної переробки інформації"?
  • Адаптивна переробка емоційного досвіду за допомогою ДПДГ (десенсибілізація і переробка рухами очей). Як за допомогою ДПДГ підвищити ефективність консультування і допомогти клієнту зробити його емоції потужним ресурсом для позитивних змін?
спікер:

Шаповалов Андрій Олександрович

https://privatelink.de/?https://inpsycho.ru/lecture_hall/121

Угорі