розклад:
- 28 січня 2023 року з 12:00 до 18:00 – очно та онлайн
- 29 січня 2023 року з 12:00 до 18:00 – очно та онлайн
завдання курсу - допомогти слухачам виявити і розгледіти своє "зерно", розібратися зі стримуючими зростання факторами і показати, що проявленість і особисті досягнення - це природні "плоди" реалізації кожного з нас.
Семінар буде цікавий і корисний всім, хто:
- болісно відчуває свою "невидимість", "недостатність", негідність і невпевненість.
- відчуває гіркоту втрачених можливостей; мучиться думками "а що було б, якби я тоді...".
- боїться, що не проживає своє життя хоча б наполовину від бажаного сценарію, або смутно підозрює, що взагалі живе не своїм життям, або ж вірить, що десь є його "паралельна ідеальна життя", до якої не пробитися. При цьому" життєві декорації " можуть бути цілком успішними.
- відчуває, що з якогось віку почав зраджувати самого себе, забувати про свої справжні бажання, втрачати свій власний голос, все частіше і частіше надягати соціально прийнятну "маску".
- мучиться, що всі його\ \ її досягнення - "фікція" або результат щасливого збігу обставин. Хто вміє краще і швидше оточуючих знецінити свої власні заслуги, таланти і сильні сторони.
- прагне вилізти зі своєї" норки " назовні до людей, але боїться, що не витримає їх уваги – будь то критика або захоплення.
- хронічно незадоволений собою, незважаючи на титанічні зусилля по "перекроюванню" і "поліпшенню" себе.
- не відчуває глибинного задоволення від життя-замість нього постійна фонова тривога, сумніви, сором, пошуки "чогось, не знаю, чого, там, не знаю, де", емоційні гойдалки "я невдаха-я красень".
- шкодує, що так і не знайшов себе, тому вважає, що вирази "самореалізація" і "призначення" придумали ті, хто обманює себе та інших.
- відчуває прірву між тим," що я про себе знаю "і" що знають про мене інші", як ніби існує прихована частина особистості, що зберігає потенціал, таланти і здібності, про яку не здогадується ніхто з оточення людини.
- побоюється говорити безпосередньо про свої почуття, бажання, показувати результати своєї праці, йти всупереч думці інших. Хто вірить, що" іншим видніше"," де я, де вони"," ще не час"," занадто багато конкурентів"," та кому я потрібен","старайся, не старайся - все одно не вийде".
- Для кого проявленість – це синонім небезпеки, що межує з панікою, присоромленості, "ганебного стовпа".
у програмі курсу*:
Теоретична частина буде змінюватися практичними вправами. По ходу пояснення теми будуть розбиратися різні приклади і кейси. Курс складається з двох частин:
після закінчення курсу учасники:
Теоретична частина буде змінюватися практичними вправами. По ходу пояснення теми будуть розбиратися різні приклади і кейси. Курс складається з двох частин:
- дослідження непроявленості
- Робота з проявленістю
після закінчення курсу учасники:
- познайомляться з теорією цілісності.
- навчаться налагоджувати контакт з собою.
- визначать і пропрацюють внутрішні "затики" і негативні установки, що заважають прояву.
- переглянуть елементи внутрішнього дорослого, поміняють засуджує контакт з собою на підтримуючий.
- побачать і знешкодять вірусний вплив синдрому "самозванця".
- дізнаються, які механізми знецінення їм притаманні, і навчаться їх "знешкоджувати".
- поміняють внутрішнього Знецінювача на цінителя.
- зрозуміють, як інтегрувати проявленість в повсякденне життя.
https://privatelink.de/?https://inpsycho.ru/lecture_hall/447