Чому цей курс важливий?
Життя важке, нам і нашим дітям не обійтися без сильного я. але в чому проявляється сила я? Чи обов'язково пов'язана з агресією, холодністю, жорсткістю? Груба сила примітивна, мати ж сильне я і при цьому м'яке серце, - ось це справжній виклик. Як зміцнити Я? Як вибудувати по-справжньому довірчі, чесні і підтримують відносини з найважливішою людиною у своєму житті – з самим собою? В курсі лекцій мова піде про роботу Я по інтеграції різних, часто взаємовиключних, почуттів, імпульсів, бажань. Як досягти майстерності в цій роботі? Як працює я в печалі, в обходженні з чужими образами (прощення), в конфлікті з самим собою (сором і вина) і т. д.? Що буває, коли я слабке?
Програма курсу:
- сильне Я, навіщо воно потрібно людині і з чим його не варто плутати? Як з'являється Я? Дитяче я і доросле Я. співвідношення я і самості (self). Як працює я?
- спотворення в становленні я – нарцисичні і істеричні патерни.
- що означає "Прийняти" і "відпустити"? Я на грунті реальності по-справжньому пильно одне лише серце: я в світі емоцій і відносин
- я сам. Що в дзеркалах? Довга дорога до автентичності що робить я сильним?
- я, що вирішив дати відповідь, або що таке воля?
- всім, кому час від часу доводиться переживати невдоволення собою, сором за себе, розчарування в собі, і хто хотів би зрозуміти, як конструктивно обходитися з цими почуттями.
- тим, хто хоче бути в поважних стосунках з собою. Тим, хто хотів би вміти захистити себе не бути при цьому агресивним.
- тим, хто хотів би дізнатися, як саме працює я і як не працює.
- батькам, які хочуть бачити в своїх дітях по-справжньому сильну людину.
- тим, хто чув про екзистенціальний аналіз Альфріда Ленгле і хотів би побачити його практичне застосування.
для досвідчених консультантів і тільки роблять перші кроки в онлайн консультуванні - для психологів, педагогів-психологів, педагогів, психотерапевтів, дефектологів, лікарів, соціальних працівників, коучів, студентів магістратури і останніх курсів бакалавратури психологічних факультетів.
https://privatelink.de/?http://inpsycho.ru/lecture_hall/52