прикрасою інтер'єрів за допомогою барельєфів – об'ємних зображень на стінах, художники займаються з глибокої давнини. Декор такого виду з повною підставою називається ексклюзивними, адже барельєф робить дизайн квартири або будинку просто унікальним, тому що в точності повторити виконану роботу не під силу навіть автору.
Для людини, яка ніколи не стикався з цим напрямком в образотворчому мистецтві, дуже часто не вистачає рішучості на створення такої картини. Однак ознайомившись з даною навчальною програмою, ви зрозумієте, що це не тільки можливо, але захоплююче і дуже ефектно!
Я запрошую вас в дивовижний світ картин, що оживають під вашими руками!
Що ви дізнаєтеся з майстер-класу:
Для кого підійде цей майстер-клас"прекрасні півонії":
У майстер-класі я дуже докладно розповідаю кожен етап роботи.
Від підготовки поверхні, до фінальної обробки.
Розповідаю про матеріали та інструменти.
Тому, цей майстер-клас підійде і для новачків і для досвідчених майстрів.
Для людини, яка ніколи не стикався з цим напрямком в образотворчому мистецтві, дуже часто не вистачає рішучості на створення такої картини. Однак ознайомившись з даною навчальною програмою, ви зрозумієте, що це не тільки можливо, але захоплююче і дуже ефектно!
Я запрошую вас в дивовижний світ картин, що оживають під вашими руками!
Що ви дізнаєтеся з майстер-класу:
- Підготовка-найважливіший етап, як підготувати стіни (зашпакльовані, пофарбовані, з шпалерами, гіпсокартонні) до нанесення об'ємного декору, які матеріали і прийоми використовувати для якісної зчіпки.
- Переклад малюнка на стіну. Як перевести будь-яке вподобане зображення на стіну. Які зображення краще вибирати.
- Приготування робочої маси. Що можна використовувати, на які характеристики матеріалу звернути пильну увагу.
- Які інструменти використовуються для роботи.
- Техніка нанесення матеріалу і формування об'єму.
- Доопрацювання рельєфу. Як додати вашому барельєфу закінчений вигляд. Як опрацювати дрібні рельєфи, промальовувати текстури і домогтися потрібного ступеня гладкості поверхні.
- Фінішна обробка. Чим покрити роботу на фініші, щоб вона служила вірою і правдою не один рік.
- Набір зображень, з якими ви можете попрацювати, щоб відчути техніку і матеріали.
Для кого підійде цей майстер-клас"прекрасні півонії":
У майстер-класі я дуже докладно розповідаю кожен етап роботи.
Від підготовки поверхні, до фінальної обробки.
Розповідаю про матеріали та інструменти.
Тому, цей майстер-клас підійде і для новачків і для досвідчених майстрів.
https://privatelink.de/?https://yadecor.ru/project/iskusstvo-barelefa-mk-kartina-na-stene-prekrasnye-piony/