Що нового?

Набір учасників Мистецтво Бути Здоровим (Чжан Чжісінь)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • Нова Книга-бестселер професора Чжао Чжісіня "Мистецтво бути здоровим. Сучасне Покрокове керівництво по зміцненню Здоров'я на кожен День";
  • майстер-клас майстра Ян Куаня "омолодження обличчя" (цифрова версія);
  • майстер-клас професора Чжао Чжісіня "як підтримувати здоров'я легенів і нирок" (цифрова версія);
багато людей вважають, що вони здорові тільки тому, що при проходженні диспансеризації в медичному закладі всі показники здоров'я були в нормі.

Одночасно з цим у них сам собою виникає ряд питань: "Чому ж я все одно відчуваю нестерпну втому, не можу спокійно прокидатися вранці? Чому я кожен раз насилу переношу дрібну застуду? Хіба такий стан організму можна вважати здоровим?"

ТАК ЩО НАЗИВАЮТЬ СТАНОМ ЗДОРОВ'Я? НАСКІЛЬКИ ВОНО ВАЖЛИВО? НАСКІЛЬКИ ВИ ОБІЗНАНІ ПРО НЮАНСИ ВЛАСНОГО ОРГАНІЗМУ?
У цій книзі ви знайдете відповіді на ці та багато інших питань, а також отримаєте чудові практичні рекомендації по зміцненню здоров'я на кожен день від одного з найвідоміших в Китаї фахівців зі зміцнення здоров'я

Ви дізнаєтеся:

Як зберегти відмінну фізичну форму і підтримувати її в різні періоди життя за допомогою найпростіших вправ
Як правильно прокидатися щоб наповнити ваш день енергією і силою
Шість корисних ранкових звичок, які сприятимуть збереженню вашого здоров'я та активності на довгі роки
Як захистити зір і зберігати здоров'я очей за допомогою дуже простих вправ
Як підтримувати здоров'я рук до глибокої старості за допомогою комплексного тренування суглобів пальців і розтягування м'язів рук
Як правильно харчуватися, щоб не мати проблем зі здоров'ям і зайвою вагою
Основні принципи правильного сніданку, щоб зарядитися енергією на цілий день
Основні принципи обіднього харчування і чому їх не можна ігнорувати
Основні помилки з приводу вечері
Як забезпечити себе додатковими поживними речовинами
Які напої корисні для вашого здоров'я
Як правильно пити воду
Чому корисно пити кип'ячену воду (підказка: кип'ячена вода володіє фізіологічними функціями не властивими рідинам, які не зможе замінити жоден напій)
Нові комбінації оздоровчих чаїв при різних проблемах зі здоров'ям і для зміцнення організму в цілому
Прості способи боротьби з почуттям втоми, сонливості і нестачею життєвих сил протягом дня
Чому корисно освоїти спеціальні види ходьби після прийому їжі
Як підтримувати гнучкість хребта, щоб мати пластичне і граціозне тіло за допомогою декількох елементарних вправ
Прості способи зняти тривожність, напругу і знизити рівень стресу
Як кожен день створювати собі гарний настрій у вечірній час
Три корисних звички, щоб налагодити глибокий і здоровий сон
Як об'єднати справи по дому і фізичні вправи
Як успішно поєднувати оздоровчі вправи і способи масажу з переглядом фільмів або улюблених передач
Якими оздоровчими вправами потрібно займатися при різних хронічних захворюваннях (цереброваскулярні захворювання, серцево - судинні, гіпертонія, захворювання внутрішніх органів, діабет, захворювання імунної системи)
І багато, багато, багато іншого

подарунок № 1: майстер-клас майстра Ян Куаня"омолодження обличчя"

Майстер Ян Куань навчить вас простому способу самомасажу, який дозволить уповільнити в'янення особи. Цей масаж називається масаж Ян Гунфей.

Ян Гунфей була улюбленою наложницею одного з китайських імператорів. Наложниць було багато, і щоб привернути увагу імператора їй доводилося вдаватися до всяких хитрощів, щоб підтримувати красу і привабливість.

Так з'явився цей чудовий масаж для омолодження обличчя, до якого майстер Ян Куань додав свій "фірмовий" секрет.

подарунок №2: майстер-клас професора Чжао Чжісіня "як підтримувати здоров'я легенів і нирок"

Згідно китайській медицині між легенями і нирками існують відносини матері і дитини. Нирки виробляють воду, вода повинна рухатися і саме легені поширюють воду.

Ці два органи впливають один на одного. Якщо один орган ослаблений, це може призвести до проблем і з другим органом.

У цьому чудовому майстер-класі Заслужений Тренер КНР професор Чжао Чжісінь поділиться рекомендаціями щодо правильного харчування і навчить вас простим вправам для здоров'я і злагодженої роботи ваших легенів і нирок.

https://privatelink.de/?https://lp.neoglory.ru/zhixinnb/?utm_medium=email

Угорі