Що нового?

Набір учасників Мистецтво фотографії в hand made з нуля. Як продавати не продаючи (Наталія Кондратюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 229.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали фотокурсу
Курс від неФотографа. Початок: Дизайн і фірмовий стиль. Як знайти свій авторський почерк? Роль фото у вдалій презентації: делегувати професіоналу або освоювати процес самому?
як бути цікавим і продавати не продаючи. Види контенту:
  • У цьому відео ви зрозумієте головний посил, який приведе вас до затребуваності вашої творчості.
  • ви зрозумієте, як будувати свої відносини з аудиторією через природність і бути цікавим глядачеві.
  • ви намітите ідеї для постів і подивіться на процес створення контенту комплексно, розглянувши різні види контенту.
правила композиції. 15 видів і одночасно ідей для ваших фото: У цьому відео ви через теорію композиції зрозумієте, як будувати кадри так, щоб народжувалися захоплюючі знімки.
правила зйомки в теорії: світло. Ідеї для ваших фотографій: трохи теорії про світло. І про те, що може потрапити в ваш об'єктив і стати цікавим вашому глядачеві в контексті вашої творчості.
зйомка будинку. Улюблений фон. Різні ракурси. Фронтальний світло: часом можна вибрати свій фірмовий фон і зробити його своїм фірмовим стилем, час від часу розбавляючи кадрами з природи.
зйомка будинку бічне світло: процес створення фото і експерименти зі світлом з метою показати фактуру деталей і оживити кад р.
зйомка на вулиці. Сам процес: Предметна зйомка. Знімаємо капелюшок і ляльку.
Аксесуари і як розташувати ляльку в кадрі: як важливо не перевантажити кадр "сміттям" з бажання прикрасити і створити атмосферне фото. Почуття міри і смак, а також надивленість значно збільшують шанси на хороший кадр. Також вам на допомогу мій відео огляд ідеї аксесуарів і того, як правильно розташувати ляльку в кадрі.
обладнання для фото - і відеозйомки майстер-класів, вебінарів: у цьому відео ви дізнаєтеся, яке обладнання допоможе вам зробити ефіри і зйомку якісними, із зазначенням конкретних моделей і приблизної вартості на 2020 рік. Так як ми не претендуємо на Оскар, то обладнання испрользуем напівпрофесійне, більш доступне за ціною.
зйомка будинку гра світла: у цьому відео ви дізнаєтеся: - модель мого "чарівного об'єктива", який робить за мене всю роботу по створенню атмосферності, - на що помітити Професійне освітлення з підручних стредств будинку, - як зняти ляльку, не маючи жодного аксесуара і крутого атмосферного домашнього інтер'єру і гідно представити ляльку в кадрі.
чим я знімаю і чому? Обробка на комп'ютері легко: розмірковуємо стратегічно чим знімати: телефоном або фотоапаратом? Легка обробка для тих, хто не любить складнощів і цінує природні кадри: ефектна обробка на телефоні. Улюблені програми, в кілька кліків.

https://privatelink.de/?https://monecle.com/buy/30196?utm_source=youtube

Угорі