навіщо вам вчитися мистецтву nail-фото?
5 причин навчитися робити продають nail-фотографії
Залучення нових клієнтів
Клієнти в першу чергу вибирають майстра з красивих фотографій робіт
1 Підвищіть прайс
Чим вправніше подача робіт, тим більше клієнт готовий платити за результат
2 зможете почати розвиватися як блогер
На красивий візуал люди з більшою ймовірністю підпишуться і будь-яка реклама буде ефективніше
3 знайдете свій індивідуальний стиль
За допомогою отриманих знань ви зможете знайти свій власний стиль подачі робіт
4 ваша клієнтська база стане платоспроможною
На стильний профіль прийдуть клієнти, які готові за такий результат платити більше
ЧОМУ САМЕ ЦЕЙ КУРС?
- - у своєму курсі я роблю акцент на практичну частину зйомки рук в різних положеннях і при різному освітленні.
- - Я максимально опрацьовую позінг рук, щоб ваші фотографії були різноманітними і цікавими
- - я навчу знімати вас при різних способах освітлення, щоб ви змогли підібрати варіант під себе
- - ви дізнаєтеся всі тонкощі і нюанси обробки фотографії, щоб вона займала кілька хвилин
- - я вас навчу створювати якісні знімки, обробляти їх в одному стилі і зберігати вихідний колір нігтям
1-й блок: теорія створення nail-знімка
- навчіться використовувати природний і штучне світло, дізнаєтеся яке обладнання вибрати, на що знімати і де
- дізнаєтеся який фон яскравіше передає кольору в кадрі, що використовувати в якості аксесуарів, і як створити свою фотозону
- Ви отримаєте всі посилання на обладнання, аксесуари, лінзи для роботи
- дізнаєтеся золоті правила зйомки, позінга рук і ракурсу
- зрозумієте які знімки актуальні в 2020/21 році, а які робити не можна
- навчіться працювати з композицією і динамікою кадру
- навчіться працювати з позингом рук, створювати природні і гармонійні знімки
- навчіться робити знімки використовуючи природне світло від вікна і на вулиці, працювати з клієнтом
- навчіться робити знімки використовуючи кільцеву лампу, фотобокс, круглу лампу, гримерне дзеркало
- навчіться створювати макро-фото з правильними тінями
- навчіться працювати з аксесуарами і фонами, не перевантажуючи кадр
- навчіться робити різноманітні знімки, працювати з постановкою рук в кадрі
- навчіться робити зйомку типс, робити актуальні фотографії з дерев'яною рукою і знімати матеріали
- навчіться кадрувати исходник знімка, створюючи різні плани, дізнаєтеся про оптичний ефект і як в 2 кліка Зробити авторський підпис роботи
- дізнаєтеся основи кольорокорекції та світлокорекції
- навчіться створювати свої пресети і стилі відпрацювання
- дізнаєтеся як працювати з дефектами форми, з порошинками
- дізнаєтеся 2 способи як зберегти вихідний колір нігтям при використанні пресета
- дізнаєтеся де знайти безкоштовні пресети і як їх зберегти і відредагувати для своєї обробки
- дізнаєтеся 3 способи вставки тексту на фотографію
- навчіться анімувати фотографію, створювати атмосферні ефекти, змінювати колір деталей на фотографії
- навчіться обробляти фотографії за 3 хвилини
- навчіться грамотно і просто планувати стрічку Instagram;
- підберете свій стиль стрічки
- чи зможете створювати візуальну зв'язку аватара, актуальних сторіс і стрічки
https://privatelink.de/?http://nailfoto.tilda.ws/page14295544.html