Що нового?

Придбаний Мистецтво відрізати. Як розставляти пріоритети і вижити? (Олеся Власова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1006 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мій девіз - не" все і відразу", а" все, але поступово". Завдань занадто багато, енергія обмежена плюс додайте сюди неймовірну кількість інформації і технік, в тому числі і суперечать один одному, якими характеризується сьогоднішній день.

Щоб все це підняти і вірно зорієнтуватися, потрібен час і увагу, але і те, і інше у кожної людини має свої ліміти. Тому вірною стратегією буде не спроба розвивати всі сфери життя одночасно, а дуже точно розставляти пріоритети, ювелірно нанизуючи одне на інше.

Коли я знайшла себе біля розбитого корита 8 років тому — всі сфери життя були по нулях або майже по нулях — чуття підказувало мені, що незважаючи на те, що мені хочеться всього і швидше – і хороших відносин, і цікавої роботи, і комфортного життя, і грошей нормальних — не можна намагатися взяти все відразу і наскоком. Це буде провал. Мій час обмежений. Я не можу нескінченно продовжувати їм розкидатися. Пора діяти точково. Освоювати територію по метрам, а свої плани — по етапах. І інтуїція мене не підвела.

Наскоком, напевно, теж можна щось зробити, але мені конче потрібні були саме кардинальні зміни-ґрунтовний Капітальний ремонт свого життя. "Косметичними роботами", коли ти борсаєшся щосили і, навіть щось відбувається, але серйозних зрушень немає, я до того моменту наїлася досхочу.

Перебудова всіх структур-вимагає вкладень. Тимчасових, енергетичних, та й фінансових теж. І спроба робити все і відразу часто обертається банальним мілководдям, а то і повним провалом.

Щоб зміни були кардинальними і при цьому стабільними, закріпленими, потрібні пріоритети. Акценти на одне і тимчасово відволікання від іншого. Але грамотно відрізати-це справжнє мистецтво.

Як розставляти пріоритети, щоб нічого в результаті не втратити? Як вибрати одне за рахунок іншого, коли важливо все? Як не піти в заперечення "не дуже-то й хотілося" і не атрофувати якусь сферу життя? Як і коли повернутися до того, що тимчасово було відставлено в сторону? Як відрізати і не пошкодити?

Хочу поділитися своїми напрацюваннями в цьому питанні. Я не тільки проходила етап "великих пріоритетів", коли треба було тимчасово відсувати в сторону цілі сфери свого життя, але також використовую цей інструмент на регулярній основі в своїх повсякденних справах. Кожен раз, плануючи вихід на новий рівень в черговому питанні або коли треба підтягнути хвости, якщо почалася пробуксовка і щось розвалилося-я насамперед розставляю пріоритети: щось виділяю, а від чогось на час відмовляюся.

Це, мабуть, один з найбільш використовуваних інструментів у моїй практиці.

За моїми спостереженнями.

Потрібно близько 2-х років глобальних пріоритетів для повної зміни життя. У локальних питаннях йде від тижня до місяця точкових фокусувань для запуску чогось нового або підйому свіжої хвилі, якщо раптом утворилася локальна невелика яма.

Хоча є і мільйон застережень, але в цілому цих термінів достатньо, щоб набрати розгін і починати поступово вводити відкладені процеси.

Така повістка суботника в серпні.

Мистецтво відрізати. Як розставляти пріоритети і вижити?

Дана тема-ядро в механіці кардинальних усвідомлених змін. І я рекомендую її всім, кого цікавить світла битва за грандіозні особисті зрушення. Причому, як глобально, так і локально в кожній конкретній сфері і на кожному конкретному етапі.

Деталі
29 серпня, субота, 10 ранку за МСК
Прямий ефір, жива тканина обговорення
2-3 години онлайн, з будь-якої точки світу
Великий блок Питання-відповідь і розмова з усіма слухачами

https://privatelink.de/?https://re-self.ru/iskusstvo-otrezat-kak-rasstavlyat-prioritety-i-vyzhit

Угорі