Що нового?

Набір учасників Мистецтво запусків (Анастасія Бистрова, @nbystrovaa)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15000 ГРН
Учасників: 9 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 390 ГРН
23%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Анастасія Бистрова – розвиток блогу, особистий бренд та запуски

Личный блог

❤🔥створила онлайн-школу для експертів – навчаю багато заробляти на блозі та інфопродуктах
⭐оборот школи 1.7 млн грн/місяць

І ще трохи цікавих фактів про мене 👇🏻

1. Я з дитинства була дуже лінивою дівчинкою. В школі була «шалтай-болтай», відповідальність 0 цілих, 0 десятих, але все одно в універі вчилась на 5, і потім побудувала успішний бізнес. Мораль – не буває лінивих людей, сила волі – те, що можна розвинути в собі ЗАВЖДИ

2. Мої великі запуски не зростали в геометричній прогресії, и виглядали ось так: перший – 3000$, другий – 12 000$, третій – 0$, четвертий – 20 000$. Не завжди все виходить ідеально, але головне – рухатись далі

3. Живу в Австрії з початку повномасштабного вторгнення. Починала блог в селі, в неінстаграмній квартирі і тільки 4 місці тому переїхала у Відень у гарну квартиру. Мораль – починати потрібно на тому рівні, на якому ви знаходитесь, а не чекати ідеальних умов

4. Ніколи не дружила зі спортом, але поставила перед собою виклик – за рік стати спортивною людиною, і стабільно займатись в залі не меньше 10 разів/місяць. Подивимось :)

Анкета передзапису "МИСТЕЦТВО ЗАПУСКІВ"
Вже на початку жовтня стартує мій новий флагманьский курс "Мистецтво Запусків", де я навчу тебе всім працюючим стратегіям в запусках інфопродуктів та поведу за ручку до твоїх перших 10 000$ 🔥

✅ запуск міні-продукту
✅ теплі запуски на свою аудиторію
✅ холодні запуски без постійних виходів в сторіс
✅ залучення аудиторії в блог
✅ делегування та команда
✅ створення методології твоїх навчань
і ще багато чого :)

Заповнення цієї анкети ні до чого не зобовʼязує, а лише дає можливість потрапити на курс за найкращими цінами передзапису - в блозі ціни будуть вищі

Одразу після заповнення ти потрапиш в телеграм-канал, в якому відкриються продажі курс
у

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLxYexPTC4K1YiRug06dvkLt0f7lnYPf6J2Cg7NCQkb5dFjg/viewform https://www.instagram.com/nbystrovaa

Угорі