Міністерство культури Росії зажадало, щоб бібліотеки прибрали із загального доступу в залах книги, що містить інформацію, заборонену для поширення серед дітей. Про це йдеться в наказі Мінкульту, опублікованому на порталі правової інформації. Новина від 27 липня 2020.
Міністерство наказало бібліотекам зберігати книги з маркуванням 18 + або зі словами "заборонено для дітей" в місцях, недоступних для неповнолітніх. Також бібліотекарям наказали видавати читачам книги відповідно до вікової маркуванням книг. Одним з таких місць є "бібліотека Х", співавтором якої я є.
Гаразд, це все жарти. Насправді я вирішили замутити ах#річ. Створити склад корисних матеріалів, які допомагають вирішувати ті чи інші питання сексуального характеру або чоловічого здоров'я, за типом книги "продовжуємо", яка дозволяє навчитися контролювати сім'явиверження або по простому "довго не кінчати".
"бібліотека Х" - оновлюваний закритий канал з авторською практичною літературою. Люди, у яких є до неї доступ періодично отримувати матеріали від мене в цьому закритому каналі.
в даний момент туди входять:
Матеріал №1. Книга "продовжуємо" - кінчай, коли ти цього бажаєш!
Містить в собі чіткий, конкретний алгоритм дій і поради, які допоможуть позбутися від проблеми передчасного сім'явиверження або,по-простому, довго не кінчати.
Інформація перевірена на сотнях учнів, які вже отримали результати, що вселяє додаткову впевненість в тому, що ти теж перестанеш кінчати за хвилину або від виду Вагіни(якщо зовсім все сумно).
матеріал № 2. Книга "Револьвер" - потенція на 110%
Це покрокове керівництво, в якому, знову ж таки, дан чіткий і конкретний алгоритм дій, множинні поради по важливим в кожному питанні дрібниць, які в кінцевому підсумку вдають із себе суміш з прокачування потенції і здоров'я за різними напрямками. До того ж без складних і зрозумілих тільки людині з медицини термінів.
Ціла система, яка включає в себе кілька розділів:
1. Розділ з моментальними способами відновлення потенції для повторного статевого акту і. т. д
матеріал №3. Вправи для збільшення
Об'ємна книга про Джелкінг, техніці збільшення пеніса.
Татан гель, Бабині трави та інша дичина, яка має лише потужний маркетинг курять в сторонці в порівнянні з цією книженцией на 250 + сторінок!
Книга розповідає науково про обґрунтовану техніку збільшення діаметра і довжини члена за допомогою спеціальних вправ.
Матеріал №4. Методичка з прокачування впевненості від невідомого автора
Матеріал № 5.Нотатки Казанови.
Моя знайома Валерія, яка працює сексологом, постаралася описати рецепт ідеального сексу.
Матеріал №6. Мужик=Тест.
Тестостерон робить нас чоловіками. Саме він сприяє появі тієї самої бороди, ростить м'язи, прибираючи сало на череві, дає сили, щоб боротися за обмежені ресурси цього світу. Дає впевненість для освіти навколо себе гарему з дам або авторитету для однієї єдиної.
Вище перераховано те, що є в "бібліотеці Х" на даний момент. Цього вистачить, щоб нехило прокачати свої "постільні" навички і здоров'я.
Якщо ти з тих людей, кому не срати на своє чоловіче і сексуальне здоров'я, хочеш прокачувати себе в цій сфері, але тонеш в болотах лжеінформаціі, який рясніє Інтернет, то забирай посилання на доступ.
6 книг для чоловіків від практикуючого лікаря-уролога
https://privatelink.de/?https://teletype.in/@manpotency/biblioteka_x