Що нового?

Придбаний Місто Фотографії 2021 (Ігор Новіков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Привіт! Мене звуть Ігор Новіков. Я начебто і знімав для Яндекса, Максим, Comedy Club, і інших. Але моя пристрасть-викладання. Минулого року моя команда запустила "Місто Фотографії", яке виявилося найкращим з моїх проектів і закохало в себе тисячі учнів. Багато з них знайшли в "місті" свій стиль і друзів. Серед них і досвідчені професіонали, і любителі, що знімають навіть на телефон.

Особливістю проекту став підхід до навчання, який полягав у драматургії і незвичайних практичних завданнях - їх розтягнули імениті викладачі та фотошколи, а роботи наших учнів з'явилися в журналах, на виставках, прикрасили акаунти відомих блогерів. Найголовніше-кілька тисяч людей творчо реалізувалися. І це важливіше будь-яких регалій.

"Місто" повернулося. Ми зробили так, щоб вчитися в ньому було ще цікавіше. Як для нових учасників, так і для старичків. Квитків поки немає. Але якщо ви хочете дізнатися про відкриття продажів першими, заповніть анкету.
Я повідомлю, як стартанет наш сайт і запрацює Каса. А поки потім, будь ласка. Так треба.

Старт 9 серпня. Ціна і програма може зміниться, так як курс ховається.

КОМУ підходить
  • новачкам у фотографії
  • повірити в себе, кайфанути і перестати бути новачком
  • професіоналам
  • повернути пристрасть у відносини (з фотографією)
  • всім, у кого є камера на телефоні, щоб вже з першого дня робити такі знімки
НЕ ПІДХОДИТЬ!
  • тим, хто вже знає все про фотографію. Тим, хто не готовий на експерименти.
  • тим, хто вважає фотографію рутиною, і не збирається від цього відмовлятися.
Що вже є в місті:
  • 4 МЕТОДИЧКИ
  • 6 курсів:
АНТИ МК (Ілля НОДІЯ)
Чоловіча зйомка
COLOR. Робота з кольором
Просто світло
Студія: без СХЕМ і ПРОБЛЕМ
МАРКЕТИНГ від єврея (3 частини)
  • та ще 35 ніштяків, 7 пресетів, 16 вебінарів, 7 подкастів, 5 уроків для новачків
https://privatelink.de/?https://2021.photoville.ru/city

Угорі