Курс є продовженням
ми будемо розбирати ряд приватних питань, які виникають при аналізі навамші. На курсі теорія буде поєднуватися з великою кількістю практики. Мета-проговорити якомога більше позицій і розвинути навик аналізу Навамша Варги.
Теми курсу
Раші чакра
модуль Навамша: Партнер, вчитель, віра.
Теми курсу
Раші чакра
- 7 і 9 будинку гороскопу. Чому ми вибираємо партнерів по 7 дому в Раші чакри, а потім дивимося D-9, а не D-7?
- Від яких сил свідомості залежить здатність закохуватися? Як подивитися, хто б мені сподобався.
- Стадії розвитку відносин. Будинки любові в різних її проявах-3,5,7,9,11. Особлива роль 9 будинку.
- Положення господаря 7 будинку і вибір партнера: зв'язок, яка тримає відносини і сильно їх обумовлює. За рахунок розуміння цього зв'язку завжди можна розвивати відносини.
- Взаємозв'язок Раші чакри і навамша варги - Як правильно будувати трактування.
- Навамша як модель "кращого мене". Чим відрізняються трактування позицій в Раші чакри від позицій в Навамші?
- Як точно позначити урок, який ми проходимо в партнерстві на даний момент.
- Моделі навамша варг (вогняні, земні, повітряні, водні) і тип шляху розвитку, який вибере людина.
- Чому, аналізуючи позицію в навамші, потрібно обов'язково знати, до якої накшатри відноситься ця пада? Зв'язок знака, накшатри і навамші: 12-27-108.
- Що таке Варготтама і як її трактувати, в чому полягає перевага позиції.
- Як "працює" Пушкара Навамша, відміну від Варготтами.
- Як трактувати планети в падінні в Навамші. Ми розберемо всі випадки знаходження Юпітера в навамші Козерога і Венери в навамші Діви - який урок людина проходить в кожному випадку, як це відбивається на побудові відносин з партнером.
- З'єднання планет і йоги в навамші - розберемо окремі випадки, орієнтуємося на карти учасників курсу. Йоги в навамші показують ситуації, що виникають в рамках проходження уроків, а також вони є вже плодом в результаті опрацювання ситуації. Тому вони не читаються точно так само, як йоги в Раші чакри.
- Особливу увагу ми приділимо планетам в гандантах, розберемо всі ганданти через навамшу і позначимо уроки, які вони несуть. Як відчути щастя і силу через ці планети (наприклад. Венера в мулі, Марс в Джієштхе, Сатурн в Ашвіні і т. д.)
- Раху і Кету в Навамша Варзі - Як правильно інтерпретувати їх вплив в рамках дробової карти. Як кармічна проблематика впливає на вибір партнера/вчителя. Що ставить партнерство під сумніви, через що швидко можна порвати відносини з партнером, де треба "підстелити соломку" у важкі часи.
- Який учитель мені потрібен на даний момент? Чому нічого не відбувається в партнерстві? Що мені обов'язково треба пройти через партнера і в якому відношенні я виросту через досвід з ним? Чому моє партнерство рветься?
- Навамша і вибір партнера. Співвіднесення Раші чакри партнера/вчителя з вашою Навамша варгою.
- Що треба зрозуміти, якщо пішов партнер? Як добудувати себе через навамшу до цілісного і щасливої людини (обов'язкова умова перед вступом в нове партнерство, щоб не повторювати той же урок). Що таке зрада і чим вона хороша?
- Навамша і таланти. Чим таланти в Навамші відрізняються від талантів по Кету?
- Гороскоп дитини і навамша, специфіка аналізу. У чому відмінність від дорослої людини.
модуль Навамша: Партнер, вчитель, віра.
https://privatelink.de/?https://mv-school.com/courses/61