Що нового?

Придбаний Миттєва зміна реальності (Марина Єлісеєнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
миттєва зміна реальності-таке взагалі можливо?
Це можу зробити я ??? Сам?
Так! І ще раз так!!!
Ти зможеш це сам. Не залежно від того, яка у тебе зараз самооцінка і ступінь впевненості в собі.
Ошо порівнював розум людини з павуком, який спочатку плете павутину, потім сам в неї потрапляє і потім намагається вибратися-шукає вихід. І ось весь цей процес тобі належить побачити своїми очима. Для того, щоб навчитися керувати ним.
Курс складається з 10 уроків, які будуть приходити до тебе 1 раз в два дні. У кожному уроці є вправи, послідовне виконання яких дозволить освоїти тобі секретну технологію і зрозуміти принципи її роботи.
Крім того, ти отримаєш запрошення вступити в закриту групу ВК, де зможеш задати мені будь-яке питання по курсу і поділитися своїм досвідом після виконання вправ.
Кому не підійде цей курс?
  • Тому, хто поки не готовий взяти на себе 100% відповідальність за те, що відбувається в його житті.
  • Тому, хто вже вибрав для себе зручну "картину світу", відносно комфортну і безпечну, і не готовий розглядати альтернативні.
  • Тому, хто вивчає себе і життя за книгами, не застосовуючи знань на практиці.
  • Тому, хто вже"все перепробував і йому все одно нічого не допомагає".
Кому підійде цей курс?
  • Тому, хто вже кілька разів помічав, що може керувати своєю реальністю. Спонтанно. Не усвідомлено. І зараз хоче зрозуміти, як же йому це вдавалося.
  • Тому, хто на якомусь глибинному рівні знає, що володіє величезним потенціалом і великими можливостями, і шукає ключ до цього багатства.
  • Тому, хто відчуває правду в словах "твої думки створюють твою реальність", але поки не знає "звідки беруться ці думки і як змінювати їх".
  • Тому, кого вже дістали нескінченні проблеми і ходіння по психологам, самокопання, розгляду, аналіз. Тому, кому вже не важливі причини всього цього неподобства, хто готовий змінюватися і здійснювати зміни в своєму житті тут і зараз.
  • Тому, кому іноді здається, що те, що він бачить і те, що відбувається з ним, схоже на сон...
  • Тому, хто вже знає, ну, або хоча б здогадується, що життя - є велика захоплююча пригода, до якого не слід ставитися занадто серйозно.) Тому, хто пробує життя на смак і готовий до нових відкриттів і вражень.
Що дасть вам курс?
- Ти навчишся швидко і ефективно приводити в порядок себе і "свій світ", гармонізувати і перетворювати будь-яку життєву ситуацію.
Ця навичка стане в нагоді тобі в складних і навіть екстрених ситуаціях, коли "все погано" і "може бути ще гірше".
  • Ти легко зможеш виходити з однієї реальності, яку проектує мозок по раніше засвоєним шаблонами, і входити в іншу, яку вибереш сам.
  • Ти зрозумієш, що для того, щоб змінити реальність (своє реальне життя!!!) досить змінити сприйняття себе і життя.
Як особисто мені допомагає секретна технологія? Які є результати?
  • Я вмію (і продовжую вдосконалювати цю навичку) виходити з під впливу страху, відводячи небезпеку від себе і близьких.
  • Швидко виходжу з негативних емоцій і думок, змінюю поточну ситуацію найкращим для себе чином.
  • Змінюю свої реакції і стану, моделюю бажану поведінку.
  • Мої цілі легко реалізуються, а бажання виконуються.
  • Я не вирішую проблеми, у мене їх немає), я змінюю те, що мене не влаштовує. Відчуваю себе при цьому режисером, який вносить зміни в свій сценарій.)
  • Немає таких обставин, які б перешкоджали мені проти Моєї волі.
  • Безумовне, природне прийняття себе і оточуючих. Несподіваний, але дуже приємний, побічний ефект.)
продажник
https://privatelink.de/?http://www.b17.ru/courses/175/

Угорі