Що нового?

Придбаний МК для експертів і продюсерів. "Швидкі гроші на міні-курсах "(Олег Пінський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
в результаті інтенсиву Ви отримаєте технологію створення коротких (1-3 дні) майстер-класів і їх продажу, за допомогою продає послідовності текстів. Щоб кожен лист/текст, приносили 5 000 - 10 000 рублів і більше
Ну і все це допоможе вам додати від 50 000 до 100 000 рублів і більше, в місяць. Для цього достатньо провести 1-2 майстер-класу. Кожен якраз по 50 - 100 тр )

Інтенсив призначений для експертів (коучів, психологів, консультантів, власників онлайн-шкіл)

Головна причина нестабільності доходів екпертів
Проводячи консультації, я часто чую як від початківців, так і від практикуючих експертів (коучів, психологів, консультантів) про нестабільність доходів.

То густо, то пусто.

Причому не важливо, веде людина разові сесії, робить запуски або продає дорогий коучинг.

У якийсь момент потреба змушує взяти в роботу клієнта, який виклює голову. Або зайняти весь свій час, з нестабільно низьким доходом. Або писати сотні текстів, щоб отримати хоч якихось клієнтів на консультації.

І погана новина в тому, що рано чи пізно все це спрацьовує і якісь гроші приходять. Але наслідки...

• Постійний стрес і втома
  • Боротьба з саботажем і прокрастинацією або робота по 12-14 годин на добу
  • Проблеми зі здоров'ям
  • Неможливість експерементувати і пробувати нове
  • Відсутність відпустки і подорожей по кілька років...
І все в такому дусі.

Через шор рутини, експерти не помічають простого рішення
Так, вся ця нестабільність доходів і" фінансова стеля", з відсутністю платоспроможних клієнтів на дорогі послуги, промальовується через шор рутини.

Експертам просто ніколи звернути увагу на просте рішення, про яке розповім трохи нижче.

Замість цього вони постійно натикаються на одні й ті ж граблі

- Намагаються більше робити, але не знають які саме 20% дій дають результат, в результаті вигоряють

- Стрибають з теми на тему, з автоворонок на гейміфікацію, з вебінарів на консультації, що продають, у пошуках чогось простішого, але при перших складнощах зливаються і... коло повторюється

- Намагаються демпінгувати, щоб купив хоч хтось або продають захмарно дорого, так що не купує ніхто.

Це схоже на те, як в комп'ютерних іграх віртуальний персонаж уперся в стіну і намагається йти вперед, не бачачи двері за пару метрів від себе. Цією сліпотою страждають практично всі експерти, чий дохід нестабільний.

Звідки я про це знаю?
Так, з консультацій... Але консультації тільки нагадали мені, те, через що я проходив кілька разів за останні 4 роки.
Причому, рішення я знаходив, воно було гранично простим, але тоді через шор, я забив на нього і... явно втратив багато грошей і часу.
Це рішення-міні-курси.
Проведення невеликих 2-3 годинних, 1-3 денних міні-курсів.

Чому саме короткі міні-курси?
Короткі міні-курси-це по 2-3 години, 1-3 дні.
Тобто сумарно від 3 до 9-ти годин на тиждень.
Цей час легко знайти завжди.
Крім цього, ось що ще дають майстер-класи
  • отримувати швидкі гроші 50 000 - 100 000 рублів з одного МК (за термін від 3 до 7-ми днів на організацію)
    Причому перші оплати приходять в перший же день старту продажів
  • прогрівати базу і отримувати з неї платоспроможних клієнтів, навіть якщо зараз вас майже не читають або читають, але не купують (або ви ніяк не працюєте з базою, хоча вона у вас є)
    Це моя історія) у грудні 2015-го я зібрав базу, яка ніяк не реагувала на мої тексти. У підсумку, я почав проводити майстер-класи і... у лютому 2016-го зробив 270 000 рублів на базу в 300 емейлів (читало листи близько 30-60 чоловік)
  • робити запуски дорогих коуч. програм, на суми з 6-ма нулями, без безкоштовних підігріваючих заходів.
    Тобто відразу заробляючи гроші, які потім можна пустити на залучення холодної аудиторії. Це дуже зручно, коли у вас є невелика база.
    Свій перший подібний запуск я зробив за 2 тижні в грудні 2016-го приблизно на 300 000 рублів (250 000 було з продажів програми і ще близько 50-ти з продажів майстер-класів)
  • створювати армію постійних і вдячних клієнтів, які купують все, що у вас є
    Ми так влаштовані, то чим більше часу проводимо з людиною або чим більш яскраві емоції переживаємо разом, тим більше довіряємо і прив'язуємося.
    Теж саме працює і тут. За час МК ви даєте людям цінний контент, за рахунок якого вони получюат результати. Плюс вони слухають вас, звикають до вас і далі їм подобається бути з вами, купуючи продукти.
  • монетизувати клієнтів, які не готові купити ваш дорогий коучинг/програми.
    Причому, щоб вони приносили вам ті ж суми, просто на дистанції, тому що для них велика покупка - це поки дуже стресово. А ось невеликі суми, але регярно - набагато звичніше. За рахунок цього ви можете як мінімум подвоїти дохід
  • створювати продукти для автоматичних продажів.
    Записи МК ідеально для цього підходять. У мене є МК, одні з перших, які приносять гроші досі, продаючись в автоворонке
  • створити колекцію бонусів, які збільшують продажі чого завгодно.
    Як сказав один розумний чоловік:"хочеш збільшити продажі - додай бонусів".
    Та навіть на консультацію люди набагато охочіше погоджуються, коли ви даєте бонус))
  • стабілізувати дохід, коли не хочеться продавати дорого
    Наприклад, якщо у Вас вже багато клієнтів в коучингу або втомилися від запусків, а гроші вже скінчилися.. Проводьте МК-отримуєте гроші на рахунок.
  • дозволяють зробити те, що вам хочеться, але немає або сил, або часу...
    Наприклад, записати контент для платної програми. МК дозволяють зробити так, що вам за нього платять кілька разів - вже на самому МК, а потім в дорогих програмах (там він просто розбитий по уроках і до нього додані завдання).
    Тобто клієнти оплачують вашу роботу, яка потім вивільняє час (не потрібно пояснювати клієнтам одне і теж)
подивіться програму МК швидкі гроші на міні-курсах

МОДУЛЬ # 01. Вибір прибуткової теми міні-курсу, яка точно буде купуватися
Це про те, як вибрати тему, яка буде затребувана.

Щоб ви не стали одним з горе-експертів, які вбухають море часу і сил у створення Програми, а її не купують. Р-розчарування... ось щоб у вас його не було, допоможе цей модуль.

• Стратегія "прохання" або як зробити так, щоб клієнти самі вибрали прибуткову тему майстер-класу і потім її купили?
  • стратегія "від пост-продажу" або як вибрати тему МК, щоб він давав цінність клієнтам і вони хотіли купити дорогий коучинг або програму?
  • який біль вибрати велику чи маленьку, як не промахнутися. щоб клієнти точно захотіли купити?
  • Як перевести питання клієнтів в прибуткову тему для МК?
  • конкуренти приходять на допомогу. За допомогою цієї методики ви звернете увагу на нескінченне джерело тем для майстер-класів.
  • головний секрет генерації тем МК на рік вперед, навіть у вузькій темі
Результат: знає як вибрати прибуткову тема для міні-курсу, яку точно куплять, а так само отримана технологія для генерації необмеженої кількості тем прибуткових майстер-класів

МОДУЛЬ # 02. Як сформувати забійну пропозицію для міні-курсу, перед яким неможливо встояти
Це про написання продажника, при читанні якого у клієнтів з'являється пекуче бажання купити прямо тут і зараз. І вони купують)

Тут буде все, від формул створення продає пропозиції, способів невидимого впливу на емоції і логіку, до перекладу на мову клієнта і заборонених, але екологічних методів створення цінності.

• ключова помилка в реченні, через яку ваш МК не куплять або купить дуже мало людей.
  • головне речення МК, що викликає несвідоме бажання купити з перших рядків тексту
  • Як написати забійний підзаголовок, який доведе клієнта до кипіння?
  • сторітеллінг для емоційного залучення клієнта в тему МК і підвищення бажання купити
  • логічне обґрунтування цінності МК або як розбити контент на модулі, щоб клієнти хотіли дізнатися все від і до, навіть якщо зараз здається, що у вас мало інформації
  • Упаковка модулів або як донести цінність до клієнтів, щоб вони захотіли купити ваш МК дорожче
  • 1 дія, яка підвищити продажі МК на 20-30% без зайвих дій.
  • думаєте клієнтам важлива ціна і тільки вона впливає на те куплять вони чи ні? Частково, але набагато важливіше те, з чим ця ціна порівнюється. Як продавати дорожче?
  • підводні камені гарантії, коли її можна давати, а коли краще відмовитися від подібних обіцянок?
  • продати за 5 рядків. Використовуємо постскриптум правильно
Результат: знаєте як написати продає текст для міні-курсу, який буде продавати навіть коли ви спите.

МОДУЛЬ # 03. Продаюча серія смислів, для продажів до майстер-класу. Як зробити так, щоб ви писали кожен день 1 текст і на рахунок приходило 10 000+ рублів
Це коли МК ще не почався, а гроші ви вже отримали і можете гуляти ))

Я перепробував багато стратегій і тут ви отримаєте ті, що спрацювали. Наприклад, одна з них дозволяє отримати гроші, навіть без великого продажника.

Плюс тут Ви отримаєте продає контент-план.

Поки я вивів цю штуку, У мене пішло більше 4-х років. Це як і що писати в серії текстів, щоб кожен з них приносив 10-20 тр продажів в день.

Написали текст-отримали гроші на рахунок. Каеф)

• https://privatelink.de/?https://vk.com/@sellexcoaching-bystrye-dengi-na-mini-kursah

Угорі