МЛС. Мужчина, любовь, секс (Кристина Бондарчук)
чому я вирішила говорити з вами про стосунки?Відносини були, є і будуть однією з найважливіших тим колеса балансу. Так уже влаштовано природою, що нас тягне один до одного. Тільки
у площині "чоловік-жінка" існує можливість створювати нове життя, коли на світ з'являється дитина.
У зв'язку з цим багато енергії і сакрального сенсу. Адже партнер часто є нашим дзеркалом, а значить, через розуміння його потреб ми стаємо ближче до себе.
Про що курс МЛС?
Я давно працюю з жіночою аудиторією і створила чимало продуктів, які допомогли вам зрозуміти, хто ви є, дізнатися свій справжній масштаб.
Настав час рухатися
далі-в глибину, в вивчення свого партнера.
Навіть якщо ви зараз у вільному плаванні і ще не зустріли чоловіка мрії, це буде
ваша найкраща інвестиція
у здорові і міцні відносини в майбутньому.
Якщо ви давно знайшли того самого, вам буде корисно дізнатися, як може бути краще. Може, повірте!
МЛС-це базова жіноча освіта через призму мого астрологічного підходу.
Це курс про головне-про любов,
про близькість, про чоловіків, про секс,
про розуміння, про особливості характеру, про потреби.
програма курсу МЛС
- Як говорити з чоловіком, щоб він вас чув і з першого разу відгукувався на ваші прохання, виходячи з його натальной карти.
- Ідеальна дружина і коханка. Який образ зашитий в карті Чоловіки на рівні несвідомого?
- Сексуальний портрет виходячи з даних натальной карти. Інформація, яка описує як чоловічі, так і жіночі потреби
Таблиця "астрологічна мова кохання"
Підбірка приголомшливих образів і нижньої білизни від мого стиліста
https://astro-smart.vip/mls
Останнє редагування модератором: