Що нового?

Набір учасників [MM Academy ™ ] навчання трейдингу на крипторинку. Тариф "MM"

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 26471 ГРН
Учасників: 0 з 219
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 125.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс/навчання, це занадто дрібні і базові поняття, які не зовсім можуть передати ефективність і глибину курсу, який я підготував, тут більш актуально слово - навик, дуже якісний і корисний навик.

Основна маса часу пішла на правильне розташування матеріалу і відбір найважливіших знань, щоб в голову лягав тільки практичний і ефективний матеріал, курс готувався протягом крайніх 2 місяців і містить всі інструменти і навички, які вже 4 роки допомагають мені "бути профітним" при торгівлі кріптоактівамі.
Формат навчання - лекції записані у відео форматі, з іспитом після навчання.

програма курсу:
⁃ База трейдингу і рекомендації як отримати максимум результату з курсу;
⁃ Робочі інструменти ТА, які ви починаєте використовувати в перший вечір після перегляду уроків;
⁃ Розбір індикаторів, які я використовую сам;
⁃ Аналіз обсягів і як бачити намір великого гравця;
⁃ Сигнали на покупку і продаж. Конкретні точки входу з прикладами;
⁃ Управління капіталом та управління ризиками;
⁃ Іспит.

В першу чергу я готував даний курс для самореалізації себе як викладача і людини, яка володіє знаннями і може ними ділитися, просто тому що я можу це і вмію, в створенні курсу його продаж був абсолютно не першорядний, про створення курсу мене просили учасники @mmtraders і мої товариші з інвестиційного середовища.
Курс вже обкатаний на фокус-групі, частина якої-хлопці з @mmtraders, отримано зворотний зв'язок, яка була ідеальна і був отриманий WOW ефект, а це саме те, до чого я прагнув при його створенні.
В першу чергу і найголовніше на чому я зосереджений - це щоб матеріал і формат навчання зробив квантовий ривок Вашої особистості по відношенню до трейдингу, тому що набір інструментів якими я користуюся на ринку не унікальний, не я один бачу свічки, обсяги та ін.індикатори і тд., але то як Ви отримаєте і засвоїте матеріал, як сприйме це ваше індивідуальне свідомість - це дуже важливо і це першорядне за важливістю і від цього залежить ваше трейдерське/інвестиційне майбутнє.
Після проходження курсу учні потрапляють в єдиний чат, в якому крім трейдингу і сетап ми обговорюємо інвестиційні можливості у всіх областях, ми інвестуємо не тільки в крипторынок, але і в IPO акції американських компаній і в нерухомість, тому до отримання навичок можна сміливо додавати оточення себе потрібним ком'юніті і людьми, які або вже успішно нарощують свій портфель або йдуть до цього.
+ всі учні отримають базові навчальні матеріали, особливо актуальні для новачків, які будуть включати - огляд основних торгових бірж з ліквідністю, огляд допоміжних сервісів, правила відкриття угоди, матеріали на тему контролю емоцій в трейдингу.

Угорі