Що нового?

Набір учасників Мое взрослое я (Олеся Берген)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс, де ми дорослішаємо і ростимо опору на себе.
Це дуже глибокий, дуже дбайливий курс про дитячу травматику і те, як ми з неї живемо своє життя.

Адже складно жити своє доросле життя з позиції дитини.
Дитину, яка звинувачує і соромиться себе, боїться заявити про себе або зробити помилку.
У нього немає опори всередині, а значить право розпоряджатися своїм життям йому начебто і не належить.

Негативний дитячий досвід не дозволяє стати воістину дорослим і бути в позиції сили по відношенню до світу. Ми застрягаємо в дитячих переживаннях, якщо були не в силах вплинути на них.
Дитина може переживати травмуючий досвід, навіть якщо його дитинство було "хорошим". І, виростаючи, ми дивимося на світ очима тієї самої травмованої дитини, яка тягне за собою свої дитячі переживання, немов машинку на мотузочці.

Ми не можемо перепрожити своє дитинство і змусити інших долюбити нас. Але ми можемо стати самі собі самим турботливим і мудрим батьком, і нарешті виростити своє доросле Я.
Про це курс"Моє доросле Я"

теми:
  • опрацювання дитячих травм
  • захисту, внутрішній дитина і наше доросле я
  • внутрішній критик, вина і токсичний сором
  • злиття і позиція жертви
  • самооцінка і опора на себе
  • потреби та особисті межі
  • внутрішні конфлікти і переконання
відповімо на питання:
  • Що таке травма і що з нею робити?
  • Як пережити негативний дитячий досвід?
  • Як знайти контакт з собою справжнім і нарешті зрозуміти себе, позбутися від почуття провини і безпорадності?
  • Як зробити голос внутрішнього критика тихіше і сформувати здорову самооцінку?
  • Як вийти зі злиття з батьками\подружжям та ін. залежних відносин?
  • як вибудувати здорові, гнучкі межі?
"Моє доросле Я" побудований на інтегративному підході - я поєдную різні терапевтичні методи, щоб отримати результат. Глибоке занурення і інтенсивна робота. Ми не говоримо про симптоми, говоримо про причини.

марафон триває 8 тижнів.
Проводиться в групі в Телеграм.
Є загальний чат для учасників і окремий чат тільки із завданнями: аудіолекції, вправи, відеозаписи завдань.
Курс проводиться в режимі реального часу з моєю особистою участю

Продажник:
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/bez_trevog/p/281653/

Угорі