Що нового?

Придбаний Моя боротьба. Книга 1. Прощання (Карл Уве Кнаусгор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 103 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Анотація:
Перед вами перша книга з шеститомного автобіографічного циклу норвезького письменника Карла Уве Кнаусгора. Цей монументальна праця в три з половиною тисячі сторінок не можна назвати мемуарами в звичному розумінні слова. Швидше це спроба знайти себе в" колодязі пам'яті", описаному ще Марселем Прустом в його не менш масштабному циклі"у пошуках втраченого часу".

намагаючись перебороти власне минуле, Кнаусгор буквально розкладає все своє життя на елементарні частинки, розглядає її в найдрібніших деталях. Дитинство, юнацтво, непрості відносини з батьками, страхи, втрати... Автор відновлює минулі дні в реальному часі, чергуючи спогади з роздумами на теми, загальні для всього людства. Для вдумливого читача ця книга цілком може стати дзеркалом, що показує те, чого він раніше не помічав.
Щирість і життєва сила. Боротьба-велика і маленька, вічна і щоденна. Виразність мови і неймовірна відвертість. Все це-про книгу Карла Уве Кнаусгора "Моя боротьба. Книга 1. Прощання", яку ви можете прочитати онлайн або завантажити у відповідному форматі на ЛітРес.

опис:
Карл Уве Кнаусгор пише про своє життя з хворобливою чесністю. Він пише про своє дитинство і підліткові роки, про захоплення рок-музикою, про відносини з люблячою, але практично невидимою матір'ю – і відстороненим, непередбачуваним батьком, а також про горе і люті, викликаних його смертю.

коли Кнаусгор сам стає батьком, йому доводиться шукати баланс між турботою про свою сім'ю – і своїми літературними амбіціями. Цикл "Моя боротьба" - універсальна історія битв, великих і малих, які присутні в житті будь-якої людини. Це глибокий зачаровує працю, написаний так, ніби на кону стояло життя автора.

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/karl-uve-knausgor/moya-borba-kniga-1-proschanie/

Угорі