МОЯ ОСОБИСТА СТРАТЕГІЯ 2.0
Mariia Myroniuk
МОЯ ОСОБИСТА СТРАТЕГІЯ
Ми з тобою разом побудуємо твою особисту стратегію.
Чого ти хочеш? Тільки максимально чесно.
Який в тебе план на найближчі 10 років?
Попрацюємо над негативними переконаннями та страхами, які заважають тобі рухатись у бажаному напрямку. Після курсу ти точно знатимеш, як, у якій професії, де та з ким будувати власне життя.
ЦЕЙ КУРС ДЛЯ ТЕБЕ, ЯКЩО:
4 тижні спільної роботи
4 живі онлайн зустрічі
4 практики у записі
1 індивідуальна коуч сесія зі мною
1 тригодинний воркшоп по побудові особистої стратегії
Чому зі мною ти отримаєш бажаний результат?
Практичний досвід
8 років роботи в реаліті-шоу на телебаченні (Зважені та щасливі, Холостяк, Від пацанки до панянки). А це - найкраща школа трансформації.
Освіта
Понад 50 курсів по світу. Від стратегії в Harvard Business School online, по побудові успішної стратегії до кундаліні йоги, тантри на розкриття серця на Балі.
Духовні практики та медитації
Проходила Віпассану в Таїланді. Практикую трансцендентальну медитацію та цвяхостояння.
Робота з тілом
Сертифікований інструктор з йоги Махаріши. Викладала hot yoga в Києві. Практикую розслаблення через тіло, щоб познайомити його з мозком.
Професійний коучинг
Працюю з командами ТОПів та власників бізнесу. Понад 80 успішних стратегій росту. Знаю, як знайти ваші відповіді всередині.
Мама і дружина
Знаю, як побудувати гармонійні пристрасні стосунки та виховувати сина без підвищення голосу та маніпуляцій. (Теж коучинг).
Програма курсу
ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ - ДІАГНОСТИКА
1.1 Твої істинні потреби
1.2 Звільнення місця для особистих змін. Практика розхламлення у записі.
ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ - ЗНАЙОМСТВО З СОБОЮ
2.1 Вигорання, рівні енергії, мій ресурс
2.2 Ролі, які ми граємо, які нас виснажують або підтримують
МЕДИТАЦІЯ ГЛИБОКОГО УСВІДОМЛЕННЯ ТА ОЧИЩЕННЯ
Медитація глибокого усвідомлення та очищення
ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ - МОЯ ВІЗІЯ
3.1 Візія, куди я хочу прийти через 10 років?
3.2 Опори, які є щоденним фундаментом. Сильна допомога при стресах в нестабільний час
ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ - МОЯ ОСОБИСТА СТРАТЕГІЯ
4.1 Воркшоп по особистій стратегії
4.2 Медитація на здійснення бажань
БОНУСНА ПРАКТИКА
Бонусна практика
Ціна: 500 USD
Уроків: 10
Мова курсу: Українська
Mariia Myroniuk
МОЯ ОСОБИСТА СТРАТЕГІЯ
Ми з тобою разом побудуємо твою особисту стратегію.
Чого ти хочеш? Тільки максимально чесно.
Який в тебе план на найближчі 10 років?
Попрацюємо над негативними переконаннями та страхами, які заважають тобі рухатись у бажаному напрямку. Після курсу ти точно знатимеш, як, у якій професії, де та з ким будувати власне життя.
ЦЕЙ КУРС ДЛЯ ТЕБЕ, ЯКЩО:
- 01 Ти класний спеціаліст, але робота вже не приносить задоволення. хочеш освоїти нову професію, але страшно. І чи точно це твоє?
- 02 Не можеш планувати своє майбутнє, складно приймати рішення, страшно помилитися. А якщо не вдасться?
- 03 Не вистачає енергії та сил. Потійний стан тривоги через невизначеність. Не вистачає опори.
- 04 Знаходишся в стосунках або оточенні, з яких не наважуєшся вийти і не відчуваєш власні кордони.
- 05 Регулярно дивишся розклад тренувань, але форма досі лежить в шафі з біркою.
- 06 З понеділка позбуваєшся поганих звичок. Щотижня. Знову.
4 тижні спільної роботи
4 живі онлайн зустрічі
4 практики у записі
1 індивідуальна коуч сесія зі мною
1 тригодинний воркшоп по побудові особистої стратегії
Чому зі мною ти отримаєш бажаний результат?
Практичний досвід
8 років роботи в реаліті-шоу на телебаченні (Зважені та щасливі, Холостяк, Від пацанки до панянки). А це - найкраща школа трансформації.
Освіта
Понад 50 курсів по світу. Від стратегії в Harvard Business School online, по побудові успішної стратегії до кундаліні йоги, тантри на розкриття серця на Балі.
Духовні практики та медитації
Проходила Віпассану в Таїланді. Практикую трансцендентальну медитацію та цвяхостояння.
Робота з тілом
Сертифікований інструктор з йоги Махаріши. Викладала hot yoga в Києві. Практикую розслаблення через тіло, щоб познайомити його з мозком.
Професійний коучинг
Працюю з командами ТОПів та власників бізнесу. Понад 80 успішних стратегій росту. Знаю, як знайти ваші відповіді всередині.
Мама і дружина
Знаю, як побудувати гармонійні пристрасні стосунки та виховувати сина без підвищення голосу та маніпуляцій. (Теж коучинг).
Програма курсу
ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ - ДІАГНОСТИКА
1.1 Твої істинні потреби
1.2 Звільнення місця для особистих змін. Практика розхламлення у записі.
ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ - ЗНАЙОМСТВО З СОБОЮ
2.1 Вигорання, рівні енергії, мій ресурс
2.2 Ролі, які ми граємо, які нас виснажують або підтримують
МЕДИТАЦІЯ ГЛИБОКОГО УСВІДОМЛЕННЯ ТА ОЧИЩЕННЯ
Медитація глибокого усвідомлення та очищення
ТРЕТІЙ ТИЖДЕНЬ - МОЯ ВІЗІЯ
3.1 Візія, куди я хочу прийти через 10 років?
3.2 Опори, які є щоденним фундаментом. Сильна допомога при стресах в нестабільний час
ЧЕТВЕРТИЙ ТИЖДЕНЬ - МОЯ ОСОБИСТА СТРАТЕГІЯ
4.1 Воркшоп по особистій стратегії
4.2 Медитація на здійснення бажань
БОНУСНА ПРАКТИКА
Бонусна практика
Ціна: 500 USD
Уроків: 10
Мова курсу: Українська
https://myroniukmariia.kwiga.com/courses/osobista-strategiia-nIx https://www.myroniuk.com/mystrategy/
Останнє редагування модератором: