Що нового?

Придбаний Моє покликання (Людмила Петрановська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 695 ГРН
Учасників: 1 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.8 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Онлайн-зустріч з сімейним психологом, автором книг-бестселерів Людмилою петрановською

Для батьків підлітків і для дорослих, які думають, ким бути. Давайте подивимося по-новому на вибір справи життя! Під Новий рік - саме час мріяти і слухати себе.

вебінар буде корисний всім, хто поки не знайшов себе. І це не пов'язано з успіхом — Іноді те ж саме відчувають багаті і знамениті. від підлітка до пенсіонера — ми маємо право впізнавати себе і йти на поклик покликання в будь-якому віці!

- Про що?

Доля і професійне майбутнє людини зовсім не вирішуються в 17 років. Більшість знаходить своє покликання в усвідомленому віці і це питання не везіння, а цілеспрямованих пошуків.

Покликання і професія — різні речі. Одне і те ж покликання можна реалізувати в різних професійних сферах. Тому немає сенсу виносити мозок підлітку на тему "ким ти хочеш бути", маючи на увазі вибір конкретної професії. Та й дорослим буває складно відповісти на це питання, навіть маючи за спиною досвід, кар'єру, освіту, а іноді і не одне.

• як знайти своє покликання?
  • що означає"справа мого життя"?
  • чи завжди потрібно для цього змінювати сферу діяльності?
  • наскільки важливим є вибір спеціальності?
  • Як допомогти підлітку в період вибору?

Зустріч буде корисною, якщо ваш підліток:

• каже:" Не знаю, що моє", "нічого не хочу, нічого не подобається, куди візьмуть — туди і піду" ...
  • Пора вибирати вуз, але не може відповісти на питання "ким хочеш стати?".
  • вже вчиться у вузі, але без ентузіазму, часто говорить: здається, це не моє.
  • захоплюється безперспективними, з вашої точки зору, напрямками.
  • ви хочете допомогти дитині знайти себе і розкрити свій потенціал.

https://privatelink.de/?https://petranovskayaonline.ru/newyear

Угорі