Що нового?

Придбаний Моє тіло 3.0. Тариф "тільки психологія" 2020 (Тата Феодоріді)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2901 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 131.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Завдання курсу:

• любов до себе. любов, яка, як здається, приходить слідом за тілом або цифрами на вагах - це про умови. Наше завдання зрозуміти що таке і як досягти безумовної любові і прийняття!

• Без боротьби і насильства. коли мова заходить про вагу, найчастіше ми маємо справу з боротьбою. Ненависть до фізичного тіла - всього лише зовнішня оболонка. Справжня війна відбувається всередині, і саме звідси ефективно починати!

• розуміння знаків свого тіла. Ви помічали закономірність емоційного і фізичного стану? На курсі ви навчитеся не тільки чути, але і розуміти що говорить вам ваше тіло!
    • якісна інформація про нутриціологію. підрахунок калорій/голод/детокс на соках-це не про ефективне схуднення і вже тим більше не про здоров'я і любов до свого тіла. Тоді що? Якраз про це друга частина курсу від нутриціолога!

• Комплесний підхід. Курс "моє тіло" - це не про тимчасовий метод схуднення! А про шлях до психологічного і соматичного здоров'я, шляхом опрацювання проблем і Перебудовування системи харчування!
Для кого цей курс?
  1. Ви втомилися від виснажливих дієт і катувань в спортзалі і більше не хочете тероризувати себе
  2. Скинув-набрав-скинув-набрав ще більше, і це ваш порочне коло
  3. Ваша робота пов'язана з тілом, ви хочете розбиратися глибше
  4. Вам не зрозуміло як зійти зі шляху боротьби на шлях любові і прийняття до тіла
  5. Ви критикуєте себе, обзиваєте і принижуєте кожен раз, коли не радує результат
  6. Ви ставите питанням: "невже тільки спорт і пп; або є щось більше?"Є! Дізнаєтеся на курсі!
Програма курсу:
Урок 1. Тривожність і вага
Урок 2. Заїдання стресу
Урок 3. Їжа, як спосіб вбивати себе
Урок 4. Вебінар " за що Ви караєте
себе? Токсичне почуття провини "
Урок 5. Вага як захист
Урок 6. Вебінар"сором і вага"
Урок 7. Чому жир локалізується в певних місцях
Урок 8. Навіщо вам вага?
Урок 9. Усвідомленість і рівень норми
Урок 10. Прийняття себе
Урок 11. Вебінар"прийняття себе і свого тіла"
Урок 12/13/14. 3 уроки як зберігати настрій на шляху до мети!
Урок 15. Вебінар " відповіді на запитання від тати

Тариф "тільки психологія"
  • 8 відео-уроків та 4 вебінари від тати Феодоріді
  • Бонус-3 уроки"як зберегти настрій на шляху до мети"
Довічний доступ до матеріалів курсу
https://privatelink.de/?http://feodoridy.com/moyo-telo

Угорі