Що нового?

Набір учасників Мої Великі Гроші. Пакет Повний (Ніка Шуламіт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11398 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Програма мої великі гроші
Дати навчання: 4-7-11-14-18 квітня

Ця програма не тільки про гроші, але і про те, як зробити ваше життя повністю благополучною. Ми не будемо розтягувати-в заняттях міститься практична інформація, завдяки якій ви зможете серйозно змінити своє життя в бік достатку.

Программма
"Мої великі гроші"

1) Діагностика грошових сценаріїв, грошового поля і каналу достатку.

2) чоловічі та жіночі гроші. Чому люди не змінюють свій грошовий сценарій? Наскільки все погано?

3) закони грошей в сім'ї. Переконання - як формуються, як впливають на нас. Алгоритми зміни переконань про гроші.Практики:"маю право". "Лист грошам" "гроші і я..."

4) Принципи багатства. Енергія і магія грошей. 7 грошових тел. практичний досвід залучення удачі і виконання бажань.

5) закони за якими функціонують гроші, принципи і стадії досягнення процвітання.

6) ви знали, що гроші грають з нами в ігри?
базові ігри:
-А ну-ка, дожени!
  • Скільки я стою?
  • А ну-ка, побийся!
  • Я все можу!
Як грати за правилами і здійснювати перехід з одного грошового рівня на інший.

7) Магічний інгредієнт
Благо-творю і Благо-отримую.

8) Як створювати" душевні патерни " благополуччя. Наша внутрішня цінність.

9) моє найкраще заняття. Яке воно?

10) світ форм і ключ до всіх дверей. Енергія і магія грошей. Чудесам бути!

Усвідомлена робота з грошима приносить велике задоволення, тому що ми починаємо краще розуміти тонкощі життя і багато аспектів власної особистості.

ведучі:

Ніка Шуламіт
Психолог, експерт по роботі з енергетичними ресурсами людини.

Більше тисячі клієнтів отримали консультацію щодо визначення тотемної тварини та практики для реконструкції енергетики. У роботі використовує нейро-інформаційне програмування, пкр, роботу зі стихіями.

Людмила Росоха
Клінічний психолог, системний терапевт, нумеролог. Більше 25 років консультує з питань бізнесу, корекції відносин, зміни свого життєвого сценарію.

Журнал Татлер вніс Людмилу в список "9 сірих кардиналів Москви", як ментора топ-менеджерів і учасників списку Forbes.

Бізнес-практик. Створила бізнес з річним оборотом понад 1 мільйон$.

https://privatelink.de/?https://www.shulanika.ru/mybigmoney042022

Угорі