у програмі вебінару:
- З чого складається поняття молодості?
- Генетика (спадковість, мама під час вагітності).
- світогляд і характер (як впливають на молодість: поспіх, сумніви, підлаштовування, образи).
- спосіб життя людини: сон і неспання, вживання їжі і алкоголю, масажі і медитації, фізичні навантаження і тренування пам'яті.
- необхідність творчого мислення.
- фізичне тіло і його залежність від енергетики.
- яким чином омолоджує короткочасний стрес і конфлікт.
- чому методики омолодження мають тимчасовий ефект.
- як систематичний розвиток здібностей і навичок, а також, відмова від колишніх моделей поведінки і реакцій сприяють омолодженню організму.
- вплив оточення на нашу молодість (батьки, подружжя, діти, співрозмовники, місце проживання).
- рівновага "любов-стабільність".
- розмови про минуле призводять до старіння. Тоді як бути з мамою, яка при кожній нагоді любить згадувати своє минуле і скаржиться? Адже ми всі відпрацьовуємо наших матерів? Виходить, якщо мама не хоче розвиватися, то доводиться витрачати свої сили подвійно-щоб поліпшити своє життя і життя своєї мами? Контакт повністю з мамою припинити неможливо, але і при кожній рідкісної зустрічі відчуваю себе спустошеною!
- ставлення до скарг, варіація: коли мені скаржаться-чи можливо що це мойсобственний аспект проситься щоб я його поправілав собі(визначивши яка емоція на дні цієї скарги)? Це, виходячи з точки зору що навколишній світ це наша підсвідомість. А може це не зовсім так?
- Розшифруйте вираз: бути в себе80%. Бути тут і зараз? У відчуттях?
- Як краще чинити з речами, якими ми не користуємося-дарувати або просто викидати?
- Олександр, у вас на аватарі стоїть фото молодого вас, ви говорили що фото минулого дивитися не корисно, як в цьому розібратися детально?
- наскільки важливо вживати білок для підтримки молодості? Як впливає сироїдіння?
- Якщо свого часу астролог сказала що моя тривалість життя 75 років-це як вирок? Чи тут можна щось змінювати?
- наскільки робоча техніка на сьогодні-уявляєш себе вже 20 річним на пару секунд в день? І бути в оточенні двадцятирічних-це вампіризм?
- Чи можна робити пластичні операції? Підтяжки повік, наприклад, збільшення грудей? Ботокс?
https://privatelink.de/?http://www.apalienko.com/molodost.html