Про мене
Привіт! Мене звати Філіппова Поліна. Я художник-абстракцоніст, автор найпопулярнішого онлайн-курсу з алкогольних чорнил, а також засновник і керівник творчої студії "Моне & Мане". Алкогольними чорнилом я займаюся більше 2 років, за цей час я навчила за своїм онлайн-курсом більше 700 учнів з усього світу, також регулярно проводжу живі майстер-класи, пишу картини на замовлення, співпрацюю з дизайнерами інтер'єрів і компаніями з виробництва настінних полотен.
Робота на великому форматі чорнилом вимагає більшого досвіду і особливого підходу. Тому багато студентів нашого базового курсу просили мене створити курс, орієнтований на написання великоформатних картин в техніці алкогольних чорнила.
Сьогодні, в 2021 році, володіючи ще більшим досвідом і знаннями, в новому курсі я ділюся покроковими інструкціями по створенню ваших улюблених абстрактних сюжетів.
Чому варто вибрати наш КУРС
Нам довіряють
З початку запуску базового онлайн-курсу (Травень 2020) по ньому навчилися і продовжують навчаються понад 700 учнів з усього світу (63 країни).
Відео у форматі FULL-HD
Просунутий курс знятий в якості Full-HD і професійно озвучений. Загальна довжина відео близько 6 годин.
Покрокові інструкції
Кожне відео супроводжується текстовими виносками з покроковими інструкціями. Це дозволяє фокусуватися як на процесі, так і на ключових моментах, які винесені в виноски.
Почніть створювати картини великого формату!
Якщо ви вже працюєте в техніці алкогольних чорнила і хочете дізнатися більше про роботу на великому форматі, то цей курс для Вас!
Дізнайтеся більше про композицію і колористику, матеріали, які використовуються для створення великих робіт, механізми досягнення різних ефектів і багато іншого в новому просунутому курсі від творчої студії "Моне & Мане".
Тариф"Доступ на 6 місяців"
що вас чекає в курсі
КОЛОРИСТИКА і композиція - відео-урок
Принципи підбору гармонійних колірних поєднань
Принципи побудови абстрактної композиції
Натхнення та наочні приклади
LEAVES відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даної картини з флористичною композицією
100x70 см | 39.3" x 27.5"
У цьому уроці ви навчитеся:
Як контролювати форму чорнила
Як створювати пелюстки (листя) з безліччю тонких граней
Як створювати колірні градієнти всередині роботи
EXQUISITE відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даної картини з повітряною композицією
100x70 см | 39.3" x 27.5"
Як створити ефект мерехтливих кристалів
Як створити ефект легких і повітряних димок
NORTHERN LIGHTS відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даної картини на чорній поверхні
70x50 см/27.5"x 19.6"
Як правильно використовувати Перламутрове чорнило
Особливості роботи на чорній поверхні
PURPLE ribbons відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даної картини на чорній поверхні
70x50 см/27.5"x 19.6"
Як використовувати Металіки і кольорові чорнила на чорному
Як працювати на різних чорних поверхнях
ROSES відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даного яскравого квіткового диптиха
100x100 см | 39.3" x 39.3"
Як малювати легкі повітряні листя
Як створити розкішні великі троянди (або півонії) з використанням золотих чорнил
DOVE відео-урок
Повноцінний відео-урок з процесом створення даної ніжної картини з динамічною композицією
90x60 см/35.4"x 23.6"
Як використовувати срібні чорнила
Як створити роботу зі складною композицією і великою кількістю тонких граней
Як використовувати в роботі аерограф
обрамлення відео-урок
Як створити з картини диптих
Як оформити картину в раму
покриття ЛАКОМ відео-урок
Які лаки використовувати для роботи
Як правильно покривати роботу лаком
УПАКОВКА відео-урок