Що нового?

Набір учасників [Моне & Мане] курс з алкогольних чорнил. Версія 2.0. Тариф Стандартний (Поліна Філіппова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 24
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 111.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

найдокладніший базовий онлайн-курс по спиртовим чорнилом
Займайтеся де і коли зручно!

про курс
Онлайн курс заснований на знаннях, досвіді і професійних художніх навичках автора курсу Поліни Філіппової, яка також є керівником і художником творчої студії "Моне & Мане".

Курс розрахований як на практикуючих художників, які бажають відкрити для себе нові горизонти, так і на новачків, хто тільки збирається зануритися в неймовірний світ алкогольних чорнила.

На курсі Ми приділимо увагу техніці безпеки, детально розглянемо всі матеріали, використовувані в малюванні, і, звичайно, дізнаємося багато нового про секрети і прийоми в алкогольному чорнилі.

який досвід ви отримаєте

Ви дізнаєтеся останні тенденції та напрямки в сучасному стилі малювання

Будете розбиратися в різноманітних матеріалах і брендах для роботи алкогольними чорнилами

Навчіться професійно володіти технікою алкогольних чорнил

Дізнаєтеся багато про композицію, колір і форму

Освоїте нове захоплююче хобі

Станете частиною креативної спільноти та знайдете однодумців

чим вам сподобається курс
Легке навчання у зручний для Вас час. Наш курс повністю адаптований для самостійного навчання.

Теоретична і практична частина з докладним текстовим описом і 35 відео-уроками загальною тривалістю більше 9 годин. Роботи наших учнів ми розміщуємо в нашій онлайн-галереї в Instagram.

Зв'язок з викладачем курсу протягом часу передбаченого тарифом, а також після. Задайте питання в будь-який час або попросіть зворотний зв'язок.

Ви освоїте багато нових навичок. Можливо ваше нове хобі стане вашою справою, яке буде приносити дохід.

Кожен учень отримає сертифікат про проходження курсу від нашої творчої студії "Моне & Мане".

Поліна Філіппова
Автор і куратор курсу

Всім привіт! Мене звуть Поліна, я керівник і художник творчої студії "Моне & amp; Мане". Малюю я з самого дитинства, хоч і зізналася собі в любові до мистецтва і творчості досить пізно. Але ось уже більше року я розвиваю свою студію і викладаю на майстер-класах з різних сучасних технік малювання, включаючи алкогольні чорнило, флюїд арт, інтер'єрна картина та інші.
Я хочу передати свою пристрасть до алкогольних чорнил якомога більшій кількості людей з усього світу, тому створила цей онлайн курс!
Малювати будинку ще ніколи не було так цікаво! Давайте доведемо, що творчість може легко стати улюбленим хобі для кожного!

Заняття на курсі проходять у форматах самостійного навчання.

• - Доступ до 35 відео-уроків
https://privatelink.de/?https://moneimane.ru/aboutonlinecourse

Угорі