Що нового?

Збір коштів Money 2 ефіру "Питання-відповідь", 10 годин (Валентина Красіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

2 ефіру"Питання-відповідь". 10 годин! Життя в щастя і достатку
1 з 14 уроків
Доступний
Наступний урок
Ласкаво просимо на "Money"!
Здрастуй, дорогий учасник програми "Money"!

Два ефіри занять" Питання-відповідь " відбулися! Вони тривали, в загально складності, 10 годин, при цьому я зробила детальний розбір 19 життєвих і фінансових ситуацій і показала шляхи гарантованого збільшення доходів! Учасники в захваті! З їхніх слів, ефіри з'явилися школою щасливого, фінансово забезпеченого життя!

Заняття дозволять закріпити знання, поглибити усвідомлення і впровадити в повсякденність інструменти програми!

питання, які розглянуті на ефірах:

1. Даю нові команди на багатство. Чому вони не працюють?

2. Як продавати свій час, товари, послуги, легко і з удовльствием?

3. Як відключити логіку, щоб обійти формулу 2+2=4 і зробити 2+2=1000

4. Як повернути свої гроші, які дав іншій людині, а той не повертає?

5. Як технічно, покроково, замістити старі антикоманди новими командами і домогтися їх відображення (нового рівня доходів)?

6. Як прибрати відсутність грошей на рівні відчуттів?

7. Як продати квартиру, яку розум розцінює, як неліквідну?

8. Як прибрати команду " гроші-це небезпека "і замінити на"гроші – це благо"? Коли я робила завдання 1, усвідомила, що сприймаю гроші як велику небезпеку. Я їх боюся і сприймаю їх як вимушену необхідність. Якби не сильна потреба, я б як то кажуть і без грошей жила. Тому моїм мріям, щоб лежала кругленька сума на рахунку-поки не збутися, тому я не розумію, як це прибрати?

9. Як знайти пасивний дохід 200 тис. на місяць або активний - 2,4 млн на рік, (при цьому працювати 6 місяців на рік з доходом 400 000 руб., в інший час подорожувати)?

10. Я в декретній відпустці, вагітна другою дитиною. Ми з чоловіком не маємо загального бюджету, ніколи не обговорюємо майбутні витрати, не маємо фінансового плану. У підсумку виходить так: я сподіваюся, що оренду житла оплатить він, а він, в останній момент, каже, що не може і просить оплатити мене зі своїх заощаджень. Так трапляється постійно. Як створити довірчі відносини з чоловіком в питанні фінансів, щоб ми змогли обговорювати бюджет і мати відповідний план?

11. Як утвердитися в думці, що гроші приходять завжди і в потрібній кількості (по факту, так і є і у мене вже є, достатньо підтверджень цього)

12. Як утвердитися в думці, що я здатна і гідна створювати гроші в потрібній кількості? Як утвердиться в думці, що у мене достатньо знань, умінь, навичок, щоб створювати власні джерела доходу?

13. Як стати успішним трейдером?

14. Хочу на літо орендувати на узбережжі бургерну. Які давати команди, щоб отримати прибуток 600 000 руб. за сезон?

15. Як придбати власне житло, якщо грошей постійно не вистачає?

16. Троє дітей, розлучена. Грошей на життя не вистачає, але при цьому хочу відмовитися від фінансової допомоги колишнього чоловіка (він допомагає, дає гроші на дітей). Ми в сварці, я дуже ображена і мені від нього нічого не потрібно!

17. Раніше мене повністю забезпечували мої чоловіки. Зараз я в розлученні. Проблема в тому, в силу юридичних причин, я не можу скористатися активами (квартирою), яка зароблена моїм колишнім чоловіком, але належить мені. Квартира на мене оформлена, а скористатися і продати її я не можу. Чому так і як змінити?

18. Домовилися з колишнім чоловіком, що 3-х кімнатна квартира залишиться йому, але він виплатить мені і дітям половину її вартості, щоб ми купили собі інше житло і роз'їхалися. Як отримати з нього свою частку? Каже, що поки таких грошей у нього немає.

19. Як пересилити себе і почати пропонувати клієнтам свої послуги? Я вирішила вести свій бізнес, здавати в оренду рекламні поверхні стаціонарної рекламної конструкції. Настав час йти пропонувати клієнтам - у мене стопор, я боюся. Через булінг в школі 100 років тому я боюся злих неадекватних слів до такої міри, що у мене німіє тіло: ноги, язик і все моє тіло охопить сильний біль на фізичному рівні.

20. Як побудувати будинок з недорогих, але якісних матеріалів і обробити його європейськими оздоблювальними матеріалами, перебуваючи в РФ, в умовах санкцій, коли бажаний варіант абсолютно не проглядається?

21. Як збільшити дохід сина вдвічі?

Заняття дозволять отримати глибокі усвідомлення і розуміння, як застосовувати знання та інструменти програми на практиці, в житті!

Вартість участі 4 900 руб., запис буде доступна 1 рік.

Постарайтеся потрапити на практичні заняття, які містять робочі стратегії зміни різних життєвих ситуацій!
https://privatelink.de/?https://pr.krasina-valentina.com/money

Угорі