Монтаж відео для соц.мереж by VITATSKII
Віталій Новацький
Ведущий
Цена: 45 usd
Модуль: 2
Урок: 35
Язык: Украинский
Вітаю тебе! Ти за крок до того, щоб отримати професійний вигляд твого відеоконтенту в соц. мережах
Переходь до оплати і чекаю тебе на навчанні!
ОПИС КУРСУ
За моїм досвідом, креативи в рекламі, Reels з динамічним монтажем набирають більше переглядів та отримують більше реакцій, ніж звичайні відео. Тому я пропоную тобі - навчитись монтувати на твоєму телефоні такі відео, які будуть додивлятись до кінця!
БОНУСИ:
Експерт і хочеш створювати свій контент професійно,
після навчання тобі не потрібно буде звертатись до монтажерів, ти сам зможеш робити якісно та швидко на своєму телефоні
Контентмейкер і знімаєш експертні рілс іншим,
зі мною ти отримаєш навички, з якими можна ставити х2 до вартості послуг (підтверджено учнями)
Новачок і не знаєш з чого почати обробку відео,
я доступно покажу, як з нуля, зі звичайного відео отримати ефектний результат, без замудрених туторіалів
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ НА НАВЧАННІ:
- 18 відеоуроків по монтажу в CapCut
разом з інструкцією по його завантаженню в Україні
- 14 відеоуроків по монтажу у VN
ви матимете вибір монтувати там, де вам зручно
- покрокову інструкцію дій, щоб отримати професійний вигляд своїх відео
ПЛАН КУРСУ:
1. Розбір монтажної програми CapCut/Vn
Якщо у вас немає CapCut, я надаю інструкцію, як його завантажити, в більшості учнів -це виходить без проблем.
Або ж можна монтувати у VN, тоді лише буде відсутня можливість ставити анімації за людину, а так функціонал той самий.
2. Пришвидшення роботи через створення автосубтитрів
будемо налаштовувати красиві субтитри під ваш стиль та картинку і бонусом отримаєте пак з шрифтами для ваших відео
3. Вибір фонової музики
я працюю над полегшенням пошуку вдалої музики, тому це значно збереже твій час
4. Створення професійного саунддизайну
додатково отримаєте бонус пак зі звуками
5. Створення динаміки в кадрі за рахунок оверлеїв та переходів
це потрібно вміти робити зі смаком та стильно, я доступно розповім як це робити повністю з нуля
6. Додавання трендових анімацій, вставок стоків та аі-емодзі
канал з матеріалами часто оновлюється, додаються актуальні матеріали та анімації
7. Виправлення звуку до ідеального рахунок штучного інтелекту
навіть якщо ви записали невдало звук, або хочете його значно покращити - я надам безкоштовні ресурси для цього
БОНУС. Генерування відео з нами за рахунок штучного інтелекту
БОНУС. Створення звукової доріжки на основі нашого голосу за рахунок АІ
Віталій Новацький
Ведущий
Цена: 45 usd
Модуль: 2
Урок: 35
Язык: Украинский
Вітаю тебе! Ти за крок до того, щоб отримати професійний вигляд твого відеоконтенту в соц. мережах
Переходь до оплати і чекаю тебе на навчанні!
ОПИС КУРСУ
За моїм досвідом, креативи в рекламі, Reels з динамічним монтажем набирають більше переглядів та отримують більше реакцій, ніж звичайні відео. Тому я пропоную тобі - навчитись монтувати на твоєму телефоні такі відео, які будуть додивлятись до кінця!
БОНУСИ:
- 30 гб додаткових матеріалів по монтажу (різні звуки, переходи та інше)
- 2 уроки генеруванням відео та голосу за рахунок нейромереж
Експерт і хочеш створювати свій контент професійно,
після навчання тобі не потрібно буде звертатись до монтажерів, ти сам зможеш робити якісно та швидко на своєму телефоні
Контентмейкер і знімаєш експертні рілс іншим,
зі мною ти отримаєш навички, з якими можна ставити х2 до вартості послуг (підтверджено учнями)
Новачок і не знаєш з чого почати обробку відео,
я доступно покажу, як з нуля, зі звичайного відео отримати ефектний результат, без замудрених туторіалів
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ НА НАВЧАННІ:
- 18 відеоуроків по монтажу в CapCut
разом з інструкцією по його завантаженню в Україні
- 14 відеоуроків по монтажу у VN
ви матимете вибір монтувати там, де вам зручно
- покрокову інструкцію дій, щоб отримати професійний вигляд своїх відео
ПЛАН КУРСУ:
1. Розбір монтажної програми CapCut/Vn
Якщо у вас немає CapCut, я надаю інструкцію, як його завантажити, в більшості учнів -це виходить без проблем.
Або ж можна монтувати у VN, тоді лише буде відсутня можливість ставити анімації за людину, а так функціонал той самий.
2. Пришвидшення роботи через створення автосубтитрів
будемо налаштовувати красиві субтитри під ваш стиль та картинку і бонусом отримаєте пак з шрифтами для ваших відео
3. Вибір фонової музики
я працюю над полегшенням пошуку вдалої музики, тому це значно збереже твій час
4. Створення професійного саунддизайну
додатково отримаєте бонус пак зі звуками
5. Створення динаміки в кадрі за рахунок оверлеїв та переходів
це потрібно вміти робити зі смаком та стильно, я доступно розповім як це робити повністю з нуля
6. Додавання трендових анімацій, вставок стоків та аі-емодзі
канал з матеріалами часто оновлюється, додаються актуальні матеріали та анімації
7. Виправлення звуку до ідеального рахунок штучного інтелекту
навіть якщо ви записали невдало звук, або хочете його значно покращити - я надам безкоштовні ресурси для цього
БОНУС. Генерування відео з нами за рахунок штучного інтелекту
БОНУС. Створення звукової доріжки на основі нашого голосу за рахунок АІ
https://vitatskii-education.kwiga.com/courses/montazh