Монтаж відео для соц.мереж by VITATSKII
Віталій Новацький
Ведущий
Цена: 45 usd
Модуль: 2
Урок: 35
Язык: Украинский
Вітаю тебе! Ти за крок до того, щоб отримати професійний вигляд твого відеоконтенту в соц. мережах
Переходь до оплати і чекаю тебе на навчанні!
ОПИС КУРСУ
За моїм досвідом, креативи в рекламі, Reels з динамічним монтажем набирають більше переглядів та отримують більше реакцій, ніж звичайні відео. Тому я пропоную тобі - навчитись монтувати на твоєму телефоні такі відео, які будуть додивлятись до кінця!
БОНУСИ:
Експерт і хочеш створювати свій контент професійно,
після навчання тобі не потрібно буде звертатись до монтажерів, ти сам зможеш робити якісно та швидко на своєму телефоні
Контентмейкер і знімаєш експертні рілс іншим,
зі мною ти отримаєш навички, з якими можна ставити х2 до вартості послуг (підтверджено учнями)
Новачок і не знаєш з чого почати обробку відео,
я доступно покажу, як з нуля, зі звичайного відео отримати ефектний результат, без замудрених туторіалів
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ НА НАВЧАННІ:
- 18 відеоуроків по монтажу в CapCut
разом з інструкцією по його завантаженню в Україні
- 14 відеоуроків по монтажу у VN
ви матимете вибір монтувати там, де вам зручно
- покрокову інструкцію дій, щоб отримати професійний вигляд своїх відео
ПЛАН КУРСУ:
1. Розбір монтажної програми CapCut/Vn
Якщо у вас немає CapCut, я надаю інструкцію, як його завантажити, в більшості учнів -це виходить без проблем.
Або ж можна монтувати у VN, тоді лише буде відсутня можливість ставити анімації за людину, а так функціонал той самий.
2. Пришвидшення роботи через створення автосубтитрів
будемо налаштовувати красиві субтитри під ваш стиль та картинку і бонусом отримаєте пак з шрифтами для ваших відео
3. Вибір фонової музики
я працюю над полегшенням пошуку вдалої музики, тому це значно збереже твій час
4. Створення професійного саунддизайну
додатково отримаєте бонус пак зі звуками
5. Створення динаміки в кадрі за рахунок оверлеїв та переходів
це потрібно вміти робити зі смаком та стильно, я доступно розповім як це робити повністю з нуля
6. Додавання трендових анімацій, вставок стоків та аі-емодзі
канал з матеріалами часто оновлюється, додаються актуальні матеріали та анімації
7. Виправлення звуку до ідеального рахунок штучного інтелекту
навіть якщо ви записали невдало звук, або хочете його значно покращити - я надам безкоштовні ресурси для цього
БОНУС. Генерування відео з нами за рахунок штучного інтелекту
БОНУС. Створення звукової доріжки на основі нашого голосу за рахунок АІ
Віталій Новацький
Ведущий
Цена: 45 usd
Модуль: 2
Урок: 35
Язык: Украинский
Вітаю тебе! Ти за крок до того, щоб отримати професійний вигляд твого відеоконтенту в соц. мережах
Переходь до оплати і чекаю тебе на навчанні!
ОПИС КУРСУ
За моїм досвідом, креативи в рекламі, Reels з динамічним монтажем набирають більше переглядів та отримують більше реакцій, ніж звичайні відео. Тому я пропоную тобі - навчитись монтувати на твоєму телефоні такі відео, які будуть додивлятись до кінця!
БОНУСИ:
- 30 гб додаткових матеріалів по монтажу (різні звуки, переходи та інше)
- 2 уроки генеруванням відео та голосу за рахунок нейромереж

після навчання тобі не потрібно буде звертатись до монтажерів, ти сам зможеш робити якісно та швидко на своєму телефоні

зі мною ти отримаєш навички, з якими можна ставити х2 до вартості послуг (підтверджено учнями)

я доступно покажу, як з нуля, зі звичайного відео отримати ефектний результат, без замудрених туторіалів
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ НА НАВЧАННІ:
- 18 відеоуроків по монтажу в CapCut
разом з інструкцією по його завантаженню в Україні
- 14 відеоуроків по монтажу у VN
ви матимете вибір монтувати там, де вам зручно
- покрокову інструкцію дій, щоб отримати професійний вигляд своїх відео
ПЛАН КУРСУ:
1. Розбір монтажної програми CapCut/Vn
Якщо у вас немає CapCut, я надаю інструкцію, як його завантажити, в більшості учнів -це виходить без проблем.
Або ж можна монтувати у VN, тоді лише буде відсутня можливість ставити анімації за людину, а так функціонал той самий.
2. Пришвидшення роботи через створення автосубтитрів
будемо налаштовувати красиві субтитри під ваш стиль та картинку і бонусом отримаєте пак з шрифтами для ваших відео
3. Вибір фонової музики
я працюю над полегшенням пошуку вдалої музики, тому це значно збереже твій час
4. Створення професійного саунддизайну
додатково отримаєте бонус пак зі звуками
5. Створення динаміки в кадрі за рахунок оверлеїв та переходів
це потрібно вміти робити зі смаком та стильно, я доступно розповім як це робити повністю з нуля
6. Додавання трендових анімацій, вставок стоків та аі-емодзі
канал з матеріалами часто оновлюється, додаються актуальні матеріали та анімації
7. Виправлення звуку до ідеального рахунок штучного інтелекту
навіть якщо ви записали невдало звук, або хочете його значно покращити - я надам безкоштовні ресурси для цього
БОНУС. Генерування відео з нами за рахунок штучного інтелекту
БОНУС. Створення звукової доріжки на основі нашого голосу за рахунок АІ
https://vitatskii-education.kwiga.com/courses/montazh