Що нового?

Придбаний [Morpheus Fields] квантовий розум

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 111 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 8.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
машинний переклад.

Уяви, що у тебе в голові чіп... звучить жахливо, правда....Я маю на увазі, чи дійсно Ви довіряєте людині, яка побудувала тунельний труну, щоб вирішити проблему пробок, щоб вставити функціональний чіп у вашу голову. Я не. Взагалі. У будь-якому випадку. Форма або форма.

Але вони кажуть, що це зробить нас здатними до пізнання далеко за межами того, на що ми здатні зараз. "Створи проблему... продай ліки", я правий?

Потім вони кажуть, що без неї буде важко знайти роботу, конкурувати інтелектуально. Ні... не ти, мій друг. Це чіпові головки, які не зможуть конкурувати з вами. Якби у нас був повний доступ до всього, на що ми були здатні, нам би взагалі не знадобився чіп.

У будь-якому випадку, це розроблено для того, щоб зробити ваш мозок швидше, ніж будь-який комп'ютер. Здатний екстраполювати надзвичайно складні рівняння за короткий час. Математичні задачі, які десятиліттями ставили математику в глухий кут, вирішуються з першого погляду. Здатний вивчати складні предмети за день або менше. Вивчення мов інтуїтивно. Читання, зосередженість, всі можливості вашого мозку поліпшені.

Бачити закономірності у величезних обсягах даних ... і т.д. Все, що може зробити самий просунутий, навіть не винайдений комп'ютер, ви перевершите.

Будь-які когнітивні переваги від наявності чіпа у вашій голові, це перевершить раз в десять. Залежно від того, де ви зараз перебуваєте, це буде з вами, щоб доставити вас з пункту а в пункт Б ... слухайте, коли відчуєте, що вас направляють. Немає необхідності слухати кожен день. Кожне прослуховування-це як один крок.

Тепер, звичайно, комп'ютер цілком логічний. Можна сказати, зовсім лівша. Таким чином, це також максимально задіє ваше права півкуля мозку для компенсації і забезпечення гармонії. Посилена права півкуля мозку, а потім посилена зв'язок обох півкуль для забезпечення оптимального функціонування, що перевершує те, про що комп'ютер коли-небудь міг мріяти.

Підключений і знаходиться в потоці, до ядра всіх знань, звичайно. Безмежний потенціал без мікрочіпа Я також включив деякі переваги для оптимізації вашого мислення. Ви помітите більш спокійний розум, вільний від вашої внутрішньої критики, більш ясні думки. Прозора, як вода, і в той же час швидка, як блискавка.

Також" дефрагментація диска " розуму для забезпечення оптимальної роботи.

Насолоджуйтесь моїми друзями. Винайшли систему уловлювання вуглецю, винайшли портативні системи опріснення води, також винайшли великомасштабні системи, винайшли систему для розчинення пластмас нетоксичним способом, винайшли технологію, призначену для лікування.

Ти можеш це зробити! Ви можете робити абсолютно все, що завгодно. Не дозволяйте тому, чого нас вчили, стримувати нас. Все, що вони можуть зробити, ви можете зробити краще.

Час і режим прослуховування повинні бути інтуїтивно зрозумілими.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://morpheusfields.gumroad.com/l/zyxbxp

Угорі