ця морфологічна область є частиною нової серії, над якою я працюю, під назвою Розширена навчальна серія.Це схоже на серію "найбільший у світі", але без конотації/показника необхідності бути кращим за всіх інших, щоб досягти успіху.
Нікола Тесла заявив, що його ідеї походять не тільки від його інтелекту, але що він був пов'язаний з ядром усіх знань, з яких він завантажив ці ідеї. Ми теж можемо вчитися таким чином, існує не тільки один спосіб вивчення/передачі даних в нашу свідомість. Наша свідомість здатна передавати знання енергетично. Кожен з нас вже робить це, природно, певною мірою. Коли ми піднімаємося як вид, це стане все більш помітним.
Це поле, зокрема, призначене для того, щоб допомогти з математикою. Не тільки відома математика, але й математика, яка виходить за рамки сучасних можливостей нашого виду. Поза тим, на що здатний навіть найдосконаліший ШІ. Тому що у ШІ є слабкість, немає душі, немає зв'язку з божественним ядром. Це також допоможе позбутися від травм і блоків сприйнятливості до вивчення математики. Це також покращить наш мозок, щоб бути більш компетентним у математиці та здатним розуміти математику, яка стає все більш складною.
Ви повинні помітити ознаки того, що Вам починає подобатися математика, і менш уникаючу поведінку по відношенню до математики, тому що ви любите її, як негайні наслідки. З часом ви повинні помітити різкий зсув у вашому розумінні математики. Ви зрозумієте математику настільки глибоко, що Вам буде легко пояснювати навіть найдосконаліші предмети. Допомагаючи не тільки собі, але і нам як виду. Я створив ці поля не для того, щоб виглядати як ланцюжки, які тримають вас за комп'ютером цілий день щодня. Я створив їх як сильно стиснуті дані, які передаються у ваше енергетичне поле для подальшої установки. Таким чином, немає необхідності слухати кожен день. Ви можете, але вам теж не потрібно.
Виходьте і діліться з усім світом! Ви впливаєте на тих, хто вас оточує, так само, як інші впливають на вас. Ти такий сильний! Не скорочуйте себе, щоб відповідати тому, ким хоче бачити вас світ.
Ти можеш бути ким завгодно.
Ти можеш робити все.
Кількість разів, які ви хочете прослухати, повністю залежить від вас!
5.55$
https://privatelink.de/?https://morpheusfields.gumroad.com/l/mimrno