Що нового?

Придбаний [Morpheus Fields] вібрація багатства і зняття блокування грошей

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 13.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Vibration of Wealth and Money Blockage Remover
Наша вібрація притягує подібну вібрацію. Щоб стати багатим, ви повинні вібрувати багатство. Зростання багатства робить це простим, але для деяких з нас це може здатися складним. Ну не дивіться більше! Ви проклали свій шлях сюди, і тепер у мене є можливість допомогти вам пройти решту шляху. Ми так багато можемо зробити з грошима. Ми це заслужили. Це наш природний стан!!
Нещодавно додане бонусне поле:
Інші мої поля, пов'язані з грошима, призначені для того, щоб дати вам частоту багатства. Щоб притягнути вас до багатства на енергетичному рівні. Деякі з вас ще не багаті, лол! Я хочу, щоб ви всі були багаті. Отже, я почав думати, як я міг би зробити це краще.
Це поле призначене для того, щоб діяти як свого роду сервітор. Інтуїтивний і живий. Щоб виконувати свою роботу, він повинен вміти мислити і концептуалізувати. Це поле буде працювати на зовсім іншому рівні, щоб інтуїтивно і з великим задумом подолати всі ваші грошові блокування. Це спрацює, щоб дістатися до першопричини ваших грошових блокувань і допомогти вам подолати їх. Це може включати раптові осяяння і ясність щодо того, що є причиною ваших обставин. Це виявить відносні цикли і самосаботажное поведінку.
Іноді самопізнання-це те, що нам потрібно, щоб розірвати порочне коло. Він також буде прагнути запрограмувати в реальності ідеальні ситуації, щоб допомогти вам вчитися, рости і змінюватися. У тому числі ідеальних наставників, ідеальних життєвих обставин, які діють як дзеркало, що відкриває очі висвітлює подія. Це займе час, і поле буде продовжувати працювати до тих пір, поки його робота не буде виконана.
Спочатку усунути всі перешкоди на шляху до отримання багатства в їх першопричину, а потім налаштувати свою енергетичну підпис, щоб притягувати до себе багатство. Він буде діяти як тренер до досягнення багатства. Це принесе вам нові ідеї. Він буде використовувати всі свої ресурси, щоб максимізувати свій потенціал, і з часом він буде рости в міру накопичення знань. Таким чином, роблячи його більш ефективним у своїх обов'язках.
Його обов'язок-зробити вас багатим. Це займе час, і поле буде продовжувати працювати до тих пір, поки його робота не буде виконана. Спочатку усунути всі перешкоди на шляху до отримання багатства в їх першопричину, а потім налаштувати свою енергетичну підпис, щоб притягувати до себе багатство. Він буде діяти як тренер до досягнення багатства. Це принесе вам нові ідеї.
Він буде використовувати всі свої ресурси, щоб максимізувати свій потенціал, і з часом він буде рости в міру накопичення знань. Таким чином, роблячи його більш ефективним у своїх обов'язках. Його обов'язок-зробити вас багатим. Це займе час, і поле буде продовжувати працювати до тих пір, поки його робота не буде виконана. Спочатку усунути всі перешкоди на шляху до отримання багатства в їх першопричину, а потім налаштувати свою енергетичну підпис, щоб притягувати до себе багатство. Він буде діяти як тренер до досягнення багатства. Це принесе вам нові ідеї. Він буде використовувати всі свої ресурси, щоб максимізувати свій потенціал, і з часом він буде рости в міру накопичення знань. Таким чином, роблячи його більш ефективним у своїх обов'язках. Його обов'язок-зробити вас багатим. і з часом він буде рости разом зі знаннями.
3-4 рази в перший день, а потім 1-2 рази, поки не відчуєте, що вам більше не потрібно слухати.
https://privatelink.de/?https://morpheusfields.gumroad.com/l/vWmSm

Угорі