Що нового?

Придбаний [[Мозгоправная] Компас. Ким ти хочеш бути? Про кар'єру і покликання (Ніка Набокова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 7396

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...
як знайти себе, покликання, справу для душі і гаманця.

мішень роботи:
пошук "свого" місця, відсутність задоволення від роботи, нерозуміння куди рухатися, відсутність реалізації, боязнь кар'єрних кроків.

які запити вирішує: я не знаю, ким хочу бути, я не знаю, чим мені зайнятися, я не знаю, як знайти себе, я не знаю, яка справа мені підійде, у мене нічого не виходить, хочу і заробляти і отримувати задоволення.⠀

Кому підійде: людям, які бажають знайти кар'єрну стійкість, людям, які прагнуть знайти себе і свою справу, людям, які мріють про самореалізацію, людям, які не знають з чого і як почати кар'єрний шлях, людям, у яких не виходить отримувати бажане в роботі.

Тези: як пов'язаний внутрішній дитина з кар'єрою, що нормально, а що не нормально в питанні пошуку покликання, як використовувати емоції в пошуку себе, вибір – що це таке і як його робити, як виявити свій талант (так, він є у всіх), як відкрити свої здібності, як навчитися бачити і не пропускати можливості, де взяти і як зібрати конструктор кар'єри, як визначити – скільки я стою, як увірватися в нову сферу без досвіду, як розвинути волю і завзятість, як рухатися по кар'єрних сходах, з чого складається успіх, як включити здоровий нарцисизм, як визначати цілі і досягати їх.

Як проходить: кожен день ви відкриває новий текст з теоретичною інформацією та рекомендаціями, а так само завдання і практики, виконання яких формує новий погляд на себе, життя і мотивує до дій.

скільки днів: 14 днів

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B_7sutpoxXG/

Угорі