Ви отримаєте матеріали 28-денного курсу з теоретичною інформацією, практичними завданнями та рекомендаціями.
Кому підходить курс?
Курс підходить всім, хто хоче розібратися в відносинах з батьками, вирішивши при цьому проблеми в своєму житті.
відносини з батьками - це основа за образом якої формуються всі інші комунікації в нашому житті.
Маші 35 років, але у неї ніяк не виходять відносини з чоловіками. вона постійно вибирає холодних, жорстоких, обманщиків, які тримають її на відстані. Закохується в них шалено і кладе всі сили, щоб заслужити любов. Природно, нічого не виходить і ось вона знову ледве-ледве виповзає з чергової дуже болючою історії, повна розчарувань, образ і болю. ⠀
Де Маші варто полагодити себе? У відносинах з батьками. І, як це не дивно, конкретно - з мамою. Тата не було ніколи, а ось мати - все життя відкидала дівчину, вимагала відповідати очікування, давала любов, тільки якщо Маша її заслужить. Власне, цю ситуацію вона і продовжує програвати, ставши вже дорослою дівчиськом.
Якщо вам весь час здається, що ви - якийсь не така людина і потрібно намагатися краще, то цей курс допоможе вам знайти причину цього і позбутися від неї.
програма курсу
Блок перший: причини поганих відносин
Блок перший: причини поганих відносин
- Формування батьківсько-дитячих відносин.
- звідки беруться проблеми з довірою.
- Як з'явився страх конфлікту.
- де втрачається самостійність.
- чому у вас є страх оцінки.
- чому у вас з батьками немає взаєморозуміння.
- реальна картина ваших стосунків.
- перешкоди до відділення. Вивчаємо і усуваємо: ⠀
- - Страх.
- - сором і провина.
- - образа.
- - гнів. ⠀
- ресурси для відділення. Знаходимо і вчимося користуватися: ⠀
- - Люди і відносини.
- - справи і цілі.
- - творчість і самореалізація.
- Що таке особисті межі і чому вони важливі.
- Як відчувати межі в комунікаціях з батьками.
- де слабкі місця у вашій обороні і як їх зміцнити.
- захищаємо себе від агресивних батьківських позицій:
- - "я заради тебе всім пожертвувала".
- - "ти моя власність".
- - "Виправдовуй мої очікування".
- - "Не смій бути кращим за мене".
- нормальні відносини між батьками і дорослими дітьми. Як це?
- трансформація відносин. Де шукати можливості і де є обмеження.
- поділяємо внутрішню фігуру і реальну людину:
- - Робота з чином матері.
- - Робота з чином батька.
- формуємо образ нових відносин.
- Вивчаємо бажання і претензії, шукаємо компроміси.
- підводимо підсумки і будуємо плани на майбутнє.
Ніка Набокова - автор трьох гучних бестселерів "у ліжку з твоїм чоловіком", "сповідь колишньої коханки" і "як перестати бути вівцею", авторка одного з найвідвертіших і провокаційних пабліків (nika_nabokova), дівчина, відкрито заявляє: "Я знаю все про зради і складні відносини".
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B0d9D3OlKIA/