Що нового?

Набір учасників Мозкові будні Club 1 місяць (Ніко Бауманн)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Матеріалізація 500к за місяць-це результат практики письмових вправ з марафону"матеріалізатор грошей".

Просто пишіть в зошиті відповіді на питання, які я задаю В вам в своїх відео-уроках. Це називається-фокусування. Думки матеріалізуються, але думки треба вірно направити на бажання. Я пояснюю як це робити.

Матеріалізатор грошей допоможе вам залучати не тільки дохід, а й інші позитивні події, тому що підхід застосуємо не тільки до грошей, а й ДО ІНШИХ бажання.

Я виклав весь марафон в запису в своєму закритому телеграм каналі. Марафон коштував 7 000 рублів, зараз по акції ви можете підписатися в закритий клуб і пройти ці вправи всього за 2000 руб.це дуже вигідна пропозиція і якщо ви скористаєтеся ним вже сьогодні, то Вам відкриється не тільки матеріалізатор грошей...

Оформивши платну підписку на канал Ви отримаєте:
  1. весь марафон "матеріалізатор грошей" (19 вигляді уроків як робити письмові вправи на залучення грошей)
  2. 15 ефірів про силу позитивного мислення
  3. а також будете отримувати щотижня нові уроки і брати участь у вебінарах з перерахованих раніше тем.
Не прогав шанс отримати колекцію супер корисного контенту, який може змінити твоє життя.

• Самоаналіз позитивного мислення
  • Вектор кроків до змін у житті
  • Зміцнення позитивних установок
  • Як практикувати фокусування подяки
  • Як робити афірмації без самонавіювання і чим можна замінити афірмації
  • Як множити позитивні події.
  • Як залучати гроші та інші бажання.
Щоб подивитися ці ефіри в записі, а також отримати доступ до курсу "матеріалізатор грошей", вступайте в закритий телеграм канал.

У ньому вже 54 учасника (вчора було 45, ми швидко ростемо і є ймовірність, що я підніму ціну підписки вище 2000р в міс.) і ще 60 заявок на вступ. Після того, як подвалите заявку офіційний бот donate надішле вам посилання на оплату підписки на місяць.

Уроки вже лежать в телеграм каналі - вони доступні відразу після оформлення щомісячної підписки.

Як підписатися в закритий канал?

Сайт, що продає:
https://privatelink.de/?https://vk.com/focuscoach

Угорі