Що нового?

Набір учасників [[MS Dynamics] прибрати біль

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Привіт, мої друзі!!

Поверніться знову з абсолютно новим феєрверком!

Це поле є обов'язковим, оскільки ми всі будемо відчувати якийсь фізичний біль у цьому житті, правда?

Я не буду вдаватися в будь-які історії або відгуки клієнтів про те, наскільки дивно це поле. Я відразу перейду до переваг для вашого своєчасного блага!

Це поле буквально підштовхує до дуже ефективного зменшення фізичного болю і дискомфорту. Він добирається до першопричини болю, щоб допомогти в зціленні і усуненні відчуття болю, щоб допомогти вам продовжити свій день і зосередитися на інших речах. У цьому житті завжди є чим зайнятися, то навіщо постійно зосереджуватися на болю, коли у нас є так багато інших речей, на яких слід зосередитися правильно?

Всі ми знаємо, що біль в цілому є неприємним відчуттям і емоційним переживанням, зазвичай викликаним пошкодженням тканин і сигналами, які проходять через нервові волокна в мозок для інтерпретації. По суті, певні нерви, які називаються ноцицепторами, виявляють пошкодження тканин і передають інформацію про пошкодження по спинному мозку в мозок.

Але тримайтеся, друзі мої,........Біль насправді хороша річ (ха-ха, я знаю, що це звучить злісно, коли я це кажу, але вислухайте мене, перш ніж судити мене, ха-ха) коли ми відчуваємо біль, це насправді тіло реагує, щоб запобігти подальшому пошкодженню наших тканин. Ось що я маю на увазі, коли кажу, що біль — це добре, хоча саме відчуття — це не добре, якщо це має сенс.

Переживання болю у кожної людини різне, і існують різні способи відчувати та описувати біль. У деяких випадках ця зміна може ускладнити визначення та лікування болю. Біль може бути короткочасною або довготривалою, залишатися в одному місці або поширюватися по всьому тілу. Інтерпретація мозку цих сигналів та ефективність каналу зв'язку між ноцицепторами та мозком визначають, як людина відчуває біль. З іншого боку, в деяких випадках мозок також може виділяти хімічні речовини, що викликають самопочуття, такі як дофамін, щоб протистояти неприємним наслідкам болю. (Деякі досить круті наукові речі, правда?)

У будь-якому випадку, Я не буду надто заглиблюватися в пояснення того, як працює біль! Давайте перейдемо до переваг цієї області! Окрім усунення болю та дискомфорту при впливі на основну причину швидкого загоєння, це поле також усуває синці та/або запалення у вихідній області, звідки походить біль.

Сприяючи швидкому відновленню, це поле також сприяє зволоженню, щоб запобігти спазмам і подальшому болю, а також сприяє вивільненню хімічних речовин, що викликають гарне самопочуття. Чудова річ у цьому полі полягає в тому, що воно також працює як профілактичне поле (оновлення, яке я додавав протягом багатьох років - так, я знаю, що я крутий! Не зухвалий, але крутий). Таким чином, це насправді зменшує майбутній біль, іншими словами, якщо в майбутньому станеться щось, що було б дуже болючим, з попереднім використанням цього поля це зменшить загальний біль, який насправді мав відбутися.

Окрім захисту та зміцнення центральної нервової системи, знеболююче поле також прискорює процес загоєння, не турбуючись про побічні ефекти або сонливість, як це зазвичай буває з знеболюючими засобами. (аааа да міць полів!). Чудова річ у цій галузі полягає в тому, що вона не впливає на природний процес, який біль загалом сприяє нашому зціленню. В цілому, ви все одно будете відчувати біль, так ви зможете захистити і себе.

Наприклад: коли ви торкаєтесь гарячої плити, ви відштовхуєтесь від болю. Це відчуття допомагає уникнути опіку, який може бути небезпечним — навіть смертельним. Пульсація зламаної ноги говорить вам триматися подалі від неї, поки вона не заживе, щоб ви не завдали більше шкоди. Без цих сигналів ми всі були б у біді. Велика проблема.

https://privatelink.de/?https://morphicfields.gumroad.com/l/fcxpd

Угорі