вперше!найбільш довгоочікуваний онлайн майстер-клас!
2 зображення
детальна демонстрація 2 фірмових макіяжів від Дениса!
6+ годин відео
в макро деталях і відповідями на всі питання
про майстер-клас
Якщо ти хочеш розвиватися і вдосконалюватися, креативно мислити і робити успішну кар'єру візажиста, то цей майстер-клас для тебе!
Здатність створювати сучасний, стильний, смачний і найголовніше - завжди різний Комерційний макіяж для клієнтів можна розвинути працюючи в креативному напрямку!
Майстер-клас Creative and fashion makeup " не тільки про неймовірні колірних поєднаннях , формах , текстурах , акцентах і техніках, він про те, як навчитися бачити, відчувати і отримувати задоволення в професії візажист.
ми розберемо:
- Ідея, створення концепції, Стилістика, психологія у створенні образу.
- Композиція, акценти і креативні рішення в кольорі і текстурах.
- Форма, графіка, глянець, голографія та аплікації в креативному макіяжі
Денис Карташев
Візажист, стиліст, майстер міжнародного класу, чемпіон Росії, володар гран прі "Золота троянда" (Париж), сертифікований суддя міжнародної категорії з макіяжу. Засновник Denis KARTASHEV MAKE UP ACADEMY, спікер IMATS в Лондоні
Якщо вчитися, то у кращих! Як завжди з величезним задоволенням Дякую Незрівнянного і талановитого deniskartashev за знання, натхнення, за можливість бути "на хвилі" трендів
і muaclub за прекрасну якість, за задоволення від перегляду, за найболючіші майстер класи, за все-все .
За 12 років свого стажу я відвідала дуже багато МК з макіяжу. Навчалася у різних викладачів підвищуючи свою кваліфікацію. Список викладачів весь час збільшувався і поповнювався новими іменами і жодне ім'я не повторювалося двічі, за винятком ДенисаКарташева deniskartashev ! Протягом останніх 6 років, я не зраджую собі і своєму смаку, хоча-б один раз на рік обов'язково відвідую його МК, щоб дізнатися про нові тенденції в макіяжі, про нові схеми нанесення його і звичайно ж отримати задоволення від спілкування з викладачем і натхненником ідей.
Не потрібно перераховувати вам всі його достоїнства, його досягнення в області моди і краси, ви і так всі знайомі з його творчістю і з його роботами.
2018 рік почався у мене дуже благотворно. Пройдено мк на тему: Тенденції 2018! Він проходив для мене трохи в не звичному і в новому форматі – онлайн навчання. І я ні крапельки не розчарувалася, мені дуже сподобалася не тільки отримана інформація, нові знання, а й якість, і організація ефіру . спасібоогромное muaclub за якісну картинку, За живе спілкування з викладачем! І звичайно ж велику подяку висловлюю deniskartashev за можливість вчитися, рости і розвиватися в нашій улюбленій професії.

За 12 років свого стажу я відвідала дуже багато МК з макіяжу. Навчалася у різних викладачів підвищуючи свою кваліфікацію. Список викладачів весь час збільшувався і поповнювався новими іменами і жодне ім'я не повторювалося двічі, за винятком ДенисаКарташева deniskartashev ! Протягом останніх 6 років, я не зраджую собі і своєму смаку, хоча-б один раз на рік обов'язково відвідую його МК, щоб дізнатися про нові тенденції в макіяжі, про нові схеми нанесення його і звичайно ж отримати задоволення від спілкування з викладачем і натхненником ідей.
Не потрібно перераховувати вам всі його достоїнства, його досягнення в області моди і краси, ви і так всі знайомі з його творчістю і з його роботами.
2018 рік почався у мене дуже благотворно. Пройдено мк на тему: Тенденції 2018! Він проходив для мене трохи в не звичному і в новому форматі – онлайн навчання. І я ні крапельки не розчарувалася, мені дуже сподобалася не тільки отримана інформація, нові знання, а й якість, і організація ефіру . спасібоогромное muaclub за якісну картинку, За живе спілкування з викладачем! І звичайно ж велику подяку висловлюю deniskartashev за можливість вчитися, рости і розвиватися в нашій улюбленій професії.
https://privatelink.de/?https://muaclub.ru/kreativnyj-makiyazh/