Earnings Options Strategies
Автор: My Options Edge
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.05.2025
My Options Edge – Earnings Options Strategies
My Options Edge-стратегії заробітку на опціонах
Події, пов'язані із заробітком, надають відмінні можливості для торгівлі. Але не обманюйте себе високою прибутковістю та волатильністю, які знизилися після оголошення…
Тут ви дізнаєтесь про дві перевірені стратегії, якими я торгую. Тут ви не знайдете жодних очевидних стратегій, таких як Продаж залізних кондорів або задушення. Натомість підготуйтеся до того, що вас здивує унікальний підхід. Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися про ці виграшні стратегії та отримати прибуток від турнірів із заробітку.
Протягом декількох років я старанно намагався заробити на торгівлі опціонами. Це здавалося простою справою, враховуючи передбачуваний характер подій: мається на увазі волатильність (IV) опціонів, як правило, була високою до оголошення прибутку, а потім різко падала. Виявилося, що має бути якийсь спосіб використати цю подію для отримання прибутку. Однак, незважаючи на кілька років випробувань, пов'язаних з продажем Iron Condors або іншими стратегіями продажів IV, а також аналізом очікуваного руху акцій (або шляхом оцінки ціни в банкоматах, або дій маркет-мейкерів), я намагався знайти послідовний підхід до використання цих стратегій. подія.
Бували випадки, коли я домагався значних виграшів, особливо коли акції демонстрували мінімальний рух після події. Однак були також випадки, коли я зазнавав суттєвих збитків через різкі коливання курсу акцій, що відбувалися в обох напрямках. Протягом тривалого етапу тестування я не зміг визначити надійну стратегію, яку можна було б включити до свого арсеналу опціонних стратегій і яка приносила б стабільний прибуток (як багато хто з вас, можливо, вже знає, я віддаю перевагу повільному, стабільному та послідовному зростанню).
Нещодавно зміни в моєму мисленні спонукали мене по-іншому поглянути на події, пов'язані з отриманням прибутку від торгівлі, які могли б підтримати мій торговий профіль (торгувати на цих подіях стало безпечніше). В результаті я почав тестувати новий підхід, який врешті-решт змінив гру. Ключем до успіху було використання внутрішньовенної інфузії на мою користь, одночасно впроваджуючи ненаправлені стратегії з меншим ризиком. Ця зміна значно покращила результати, забезпечивши їх узгодженість!
Документ, що підтверджує стратегію, описує підхід, який підкреслює, як ми можемо використовувати підвищення коефіцієнта IV для зміни коефіцієнтів на нашу користь. Розуміючи динаміку прихованої волатильності та враховуючи її в наших торгових рішеннях, ми можемо орієнтуватися на події, пов'язані з прибутком, з меншим ризиком та більшою послідовністю.
Описані стратегії спрямовані на те, щоб отримати вигоду від накопичення коштів до отримання прибутку, і є ненаправленими, як і більшість інших моїх стратегій опціонів. Вони знімуть стрес, пов'язаний з накопиченням коштів після отримання прибутку, і дадуть набагато кращі результати. Ви будете здивовані, наскільки легко торгувати цими стратегіями і як мислення проти натовпу значно покращує результати!
Веб-сайт продавця:
https://www.myoptionsedge.com/earnings-option-strategies