Що нового?

Набір учасників [MyHealthPro] дитяче здоров'я (Семен Лавриненко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5846 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 104.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

мами, які пройшли курс "дитяче здоров'я", відзначають, що
  1. у них з'явилася впевненість в питаннях харчування дитини і на 45% скоротилися візити до лікарів
  2. встановилося хороше спілкування з дитиною 100% мам дізналися, як відрегулювати тягу до солодкого без заборон і без істерик впровадити в раціон овочі
  3. вони розібралися з харчуванням дитини під час підвищених навантажень 92% мам спортсменів навчилися підтримувати і оберігати дитячий організм від виснаження
  4. їм зрозумілий алгоритм дбайливого позбавлення дитини від захворювань через правильне харчування
  5. 99% мам позбулися відчуття власного безсилля-тепер вони знають, як зміцнити дитячий імунітет, як не допустити розвитку багатьох захворювань і як їх коригувати, якщо вони вже з'явилися
  6. в їхньому житті тепер є місце для справжньої кулінарної творчості 97% мам по-справжньому полюбили готувати, відкрили для себе нове джерело натхнення і з задоволенням готують для всієї родини смачну і здорову їжу
  7. вони навчилися робити те, що раніше здавалося просто неможливим 99% мам тепер спокійно годують своїх дітей з особливими "уподобаннями": мало хто просить добавки, а любителі фастфуду наминають овочі
хочете так само? Тоді Приходьте на курс!

Курс "дитяче здоров'я" допоможе вам:
  • отримати практичні знання відразу від декількох фахівців-це забезпечить комплексний підхід до проблеми
  • підтримувати і відновлювати здоров'я дитини-з турботою і впевненістю в своїх діях
  • визначати, чи в нормі дитина або йому потрібна більш серйозна допомога-щоб не "заліковувати" дитини від усього підряд
  • розібратися в БАД і вітамінах – для раціонального застосування
Курс "дитяче здоров'я" збере розрізнені знання з дитячого харчування в єдину систему, яку легко і зручно застосовувати в повсякденному житті.

https://www.myhealthpro.ru/child_nutry_full

Угорі