мами, які пройшли курс "дитяче здоров'я", відзначають, що
- у них з'явилася впевненість в питаннях харчування дитини і на 45% скоротилися візити до лікарів
- встановилося хороше спілкування з дитиною 100% мам дізналися, як відрегулювати тягу до солодкого без заборон і без істерик впровадити в раціон овочі
- вони розібралися з харчуванням дитини під час підвищених навантажень 92% мам спортсменів навчилися підтримувати і оберігати дитячий організм від виснаження
- їм зрозумілий алгоритм дбайливого позбавлення дитини від захворювань через правильне харчування
- 99% мам позбулися відчуття власного безсилля-тепер вони знають, як зміцнити дитячий імунітет, як не допустити розвитку багатьох захворювань і як їх коригувати, якщо вони вже з'явилися
- в їхньому житті тепер є місце для справжньої кулінарної творчості 97% мам по-справжньому полюбили готувати, відкрили для себе нове джерело натхнення і з задоволенням готують для всієї родини смачну і здорову їжу
- вони навчилися робити те, що раніше здавалося просто неможливим 99% мам тепер спокійно годують своїх дітей з особливими "уподобаннями": мало хто просить добавки, а любителі фастфуду наминають овочі
Курс "дитяче здоров'я" допоможе вам:
- отримати практичні знання відразу від декількох фахівців-це забезпечить комплексний підхід до проблеми
- підтримувати і відновлювати здоров'я дитини-з турботою і впевненістю в своїх діях
- визначати, чи в нормі дитина або йому потрібна більш серйозна допомога-щоб не "заліковувати" дитини від усього підряд
- розібратися в БАД і вітамінах – для раціонального застосування
https://www.myhealthpro.ru/child_nutry_full