Що нового?

Набір учасників Myself 4.0 Соло (Юля Купченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6500 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 270.4 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
КУРС, ЩО ВЧИТЬ БАЧИТИ СВІТ ІНАКШЕ

Ти навчишся керувати світлом і створювати естетику в будь-яких умовах.
Зможеш знімати цікаві відео навіть у простих локаціях.
Опануєш ракурси, композицію та монтаж, які роблять відео виразним.
MYSELF 3.0 — це більше, ніж навчання. Це новий рівень твоїх відео та твого бачення.

ХТО ВЕДЕ КУРС?

З самого початку свого шляху у сфері відеоконтенту я шукала відповіді на питання: «Чому нам щось візуально подобається?». Я знайшла закономірності, створила працюючі схеми та навчилася ними керувати.

Я впевнена: коли ти маєш чіткі інструменти та базу знань, ти можеш не просто знімати, а передавати через відео саме своє бачення. Імпровізувати. Висловлювати себе.

Я знаю, як світлом передати настрій. Як обрати ракурс, що змінить сприйняття кадру. Як монтажем підкреслити сенси.

Кожен має право на легалізацію саме свого бачення. Мені так можна, а тобі?

Курс триває 6 тижнів для всіх тарифів. Після завершення ще 1 тиждень ви матимете доступ до зворотного зв’язку в чатах зі зворотнім зв'язком.

Бонуси

Серія лекцій від експерта-психолога
Шість лекцій із практичними завданнями від психолога з 10-річним досвідом. Тема: «Як відчувати єдність зі своїм тілом, розслабитися та почати подобатися собі у кадрі». Ви навчитеся знімати себе без скутості, відчувати впевненість у русі та вільно проявляти себе в кадрі.

( 2 )
Телеграм-канал із 300+ музичними треками
Спеціально підібрана база саундтреків,
що підсилюють атмосферу ваших відео. Тут ви знайдете музику для будь-якого настрою та стилю зйомки, щоб ваші відео не лише виглядали круто, а й звучали професійно.

( 3 )
Прямий ефір із маркетологом про монетизацію блогу
Дізнайтеся, як перетворити свій контент на джерело доходу. На ефірі обговоримо, які формати контенту працюють найкраще, як збільшити залученість аудиторії та як правильно презентувати себе у соцмережах.

( 4 )
Урок зі зйомки пилу
Окремий творчий урок, який навчить вас працювати з дрібними деталями у кадрі. Пил, дим, туман або краплі води – усе це можна використовувати, щоб створювати кінематографічні, «живі» кадри, які зачаровують глядача.

Соло

Вартість: 6500 грн

https://kupchenko-myself.com/

Угорі