Що нового?

Придбаний Набір методів збільшення кількості акаунтів TikTok Shop + Набір методів штучного інтелекту українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 50
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 208 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Grow Accounts + AI Method Bundle
Автор: Shopmax
Перекладач: Квiтка (skladchina-ua.com)
Обсяг матеріалу: 0,2 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.06.2026

Grow Accounts + AI Method Bundle (Shopmax)

Grow Accounts + AI Method Bundle
179 USD

Grow Accounts + AI Method

Цей бандл поєднує Organic Growth System і AI TikTok Shop Method — даючи тобі повний посібник, як створювати, масштабувати та отримувати прибуток з необмеженої кількості магазинних акаунтів.

Що всередині:
— Гарантований доступ до магазину протягом 7 днів (як правило, 3–5 днів).
— Перевірена система органічного зростання — в середньому 1 підписник на кожні 10 переглядів.
— Необмежене масштабування шоп‑акаунтів — можна ростити стільки, скільки хочеш, безпечно.
— Всі мої найкращі висококонверсійні скрипти «під ключ», які вже готові продавати.
— Поетапні схеми творення AI‑відео, які може повторити навіть початківець.
— Стратегії, які мінімізують ризик блокувань під час масових аккаунтів.
— Прямий персональний супровід 1‑на‑1 — тобі дають мій особистий номер телефону, і ти можеш звертатися в будь‑який час.

Це та сама система, якою я згенерував понад 1 млн доларів продажів, і багато учнів вже збирали 100 000+ доларів за тиждень.

З цим бандлом ти отримуєш не просто методи, а повноцінну екосистему заради грошей:
— Grow accounts.
— Переможні AI‑методи.
— Масштабовання з прибутком, без відгадування.

Візьми короткий шлях і використай вже працюючу систему.

Ти також отримуєш гарантовано 1500+ доларів у ретейнер‑договорах! Ці 179 доларів — це не просто курс AI‑методу та Growth‑акаунту, а ще й 1500+ доларів на ретейнер‑пропозиціях від брендів, які будуть з тобою з’єднані.

https://stan.store/shopmax/p/grow-accounts--ai-method-bundle

Угорі