Що нового?

Придбаний Набридло забиратися (Ірина Ігольнікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
який результат ви отримаєте після прочитання книги?
  • позбудетеся від зайвого мотлоху і зрозумієте, які речі вам дійсно потрібні, а які просто займають Ваш життєвий простір;
  • організуєте простір в своєму будинку і зробите його зручним і комфортним;
  • знайдете ідеальне місце для кожної речі;
  • придбаєте звички, які допоможуть підтримувати будинок в чистоті і порядку з мінімальними зусиллями;
  • у вашому арсеналі з'являться інструменти і техніки, які полегшили життя вже тисячам жінок;
  • Навчіться планувати прибирання;
  • скоротіть час прибирання;
  • ви сформуєте свою комфортну і ефективну схему прибирання і складете свою ідеальну формулу чистоти і порядку;
  • Навчіться гармонійно поєднувати підтримання порядку і свої інші ролі;
  • у вас з'явиться час на спілкування і сім'ю, турботу про себе і на свої захоплення;
  • ви почнете крок за кроком створювати простір, який буде наповнювати вас і радувати кожен день!
ця книга для вас, якщо:
  • вам набридло, що ви прибираєтеся, а безлад постійно повертається;
  • ви хочете навчитися підтримувати в будинку чистоту і порядок і при цьому бути люблячою дружиною і мамою;
  • ви мрієте про чистий і затишний будинок з мінімальними витратами сил і часу;
  • ви хочете, щоб прибирання почала приносити вам радість;
  • ви хочете, щоб ефект від прибирання не розсіювався в ту ж мить, коли ви її закінчили, а зберігався постійно;
  • ви хочете, щоб чистота стала вашим способом життя, а не тимчасовим явищем.
як навчитися витрачати на прибирання мінімум часу? Наведіть чистоту і порядок в будинку, скоротіть час прибирання і звільніть час для більш важливих речей

А скільки часу ви витрачаєте на прибирання? В середньому жінки витрачають на прибирання 12 тис.896 годин свого життя. Це приблизно 1,5 року. До такого висновку прийшли дослідники з Великобританії. І рідко можна зустріти жінку, яка отримує задоволення від прибирання. Тим більше, коли вдома є діти. На жаль, у школах та університетах жінок не вчать, як вести домашнє господарство та підтримувати будинок в чистоті та порядку, тому найчастіше їхній досвід підтримання порядку ґрунтується на знаннях, які вони отримали від своїх мам. Але з тих пір дуже багато чого змінилося. У жінок немає стільки часу, речей стало набагато більше, з'явилися нові "помічники" у веденні господарства, у жінок з'явилися нові амбіції і бажання самореалізовуватися, нові пріоритети. З цієї книги ви дізнаєтеся про найпопулярніші системи прибирання і побачите, як за три простих кроки позбавити свій будинок від зайвих речей, організувати простір і прищепити собі звички чистоти.
Це прикладна книга. Вам не потрібно сидіти і міркувати над завданнями (ну хіба що над парочкою), вам потрібно брати і робити, впроваджувати нові техніки в своє життя і дивитися, чи підходять вони вам чи ні. Підходять-беріть собі! Ні-тоді пробуйте щось інше.
Я розробила цю систему для себе, для того, щоб раз і назавжди розібратися з темою прибирання і зробити свій будинок чистим і затишним. А цю книгу я написала для таких же як я, молодих мам, які не хочуть цілими днями забиратися, а хочуть більше часу присвячувати своїм рідним, турботі про себе, своїм захопленням, творчим і бізнес проектам.
Я бачу результати роботи свого підходу до прибирання. Вже більше 2 років в моєму домі порядок більшу частину часу. Не можу сказати, що завжди, у мене ж все-таки двоє маленьких дітей але, принаймні, кожен день я намагаюся повертатися в "нульову точку" і наводити порядок. На це йде мінімум часу.
І всіма накопиченими знаннями в цій області я ділюся в книзі "набридло забиратися".

Варто навчитися робити домашні справи швидко і ефективно, щоб більше часу приділяти тому, що для вас дійсно важливо.

Порядок і затишок в домі – це запорука сприятливої атмосфери в будинку і злітна смуга для саморозвитку жінки. Якщо ви з легкістю справляєтеся з побутовими завданнями, вам буде простіше виховувати дітей, піклуватися про відносини з чоловіком і займатися собою, саморозвитком і своїми проектами.

що Ви отримаєте з 227 сторінок книги?

У книзі дано прості і доступні поради, які легко зможе застосувати на практиці будь-яка жінка. А також в ній можна знайти відповіді на питання:
  • Як мотивувати себе на наведення порядку і підтримання чистоти в будинку.
  • Як змінити ставлення до прибирання, якщо ви її ненавидите.
  • навіщо потрібно позбавлятися від непотрібних речей і як це допоможе заощадити купу часу, сил і енергії.
  • Як правильно провести расхламленіе будинку, щоб не поховати під горами речей бажання навести порядок, і все-таки довести розпочате до кінця.
  • Як організувати простір так, щоб у кожної речі було своє місце.
  • Як скласти свою власну формулу чистоти, яка допоможе вам підтримувати порядок в домі.
  • Що робити, щоб безлад не повернувся знову і багато інших.
адже набагато простіше і правильніше взяти те, що вже дало результати і змоделювати у себе, ніж придумувати щось з нуля в надії, що це змінити ваше життя.

Порядок-це важливий камінь у фундаменті вашого щасливого життя!

Угорі